Ο λόγος στους πολίτες για τη διαδοχή στη Μητρόπολη Μάνης

Ενημερωτική εκδήλωση στο Γύθειο

Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 15:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο λόγος στους πολίτες για τη διαδοχή στη Μητρόπολη Μάνης

Κορυφώνονται οι διεργασίες για την ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Μάνης που θα αντικαταστήσει το μακαριστό κυρό Χρυσόστομο.

Κινητικότητα για το θέμα παρατηρείται και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας της Μάνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κεντρικά σημεία του Γυθείου και της Αρεόπολης, αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μάνης, έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες, πανό που αναγράφουν «Η ΜΑΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ».

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει πρόσκληση που καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, με σκοπό να ενημερωθούν και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το νέο Μητροπολίτη Μάνης.

Με πληροφορίες από githio-click.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti