Δημακόγιαννης για συλλαλητήριο: «Η Σπάρτη υπαναχώρησε άρον άρον…»

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 17:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημακόγιαννης για συλλαλητήριο: «Η Σπάρτη υπαναχώρησε άρον άρον…»

Κριτική αναφορικά με την αναβολή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Σπάρτη, ασκεί ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης, συγκρίνοντας τη συγκέντρωση της λακωνικής πρωτεύουσας με αντίστοιχη της Λαμίας, η οποία είχε προγραμματιστεί και θα διεξαχθεί κανονικά τη Δευτέρα 18/6. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Την ίδια ημέρα με την πρωτεύουσα της Λακωνίας είχε ανακοινωθεί συλλαλητήριο και στην Λαμία, δλδ. για τη Δευτέρα 18/6...

Η Σπάρτη όμως υπαναχώρησε άρον άρον, προφασιζόμενη τις τελευταίες δραματικές (διάβαζε προδοτικές) εξελίξεις, η Λαμία όμως ΟΧΙ, "σε καμία περίπτωση, ούτε κι αν ο καιρός δεν βοηθάει", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εκεί Συντονιστική!!

Η Σπάρτη και η Λακωνία δεκαετίες τώρα, λόγω συμβιβασμένης εκπροσώπησης σε όλα τα επίπεδα, έχει προσαράξει στην βολική παραίτηση και την παρακμή.

Κι όχι μόνο για το σημερινό συλλαλητήριο που ματαιώθηκε...

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο!

Γ. Π. Δημακόγιαννης, εκδότης Αδούλωτης Μάνης - Λακωνίας οδού».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti