Πασχαλινά εργαστήρια στα Μουσεία του ΠΙΟΠ σε Στυμφαλία και Σπάρτη

Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2024 13:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πασχαλινά εργαστήρια στα Μουσεία του ΠΙΟΠ σε Στυμφαλία και Σπάρτη

Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ενόψει του Πάσχα σε δύο μουσεία του στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Απριλίου στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ώρα 12:00 μμ, τα παιδιά θα κατασκευάσουν πασχαλινά φαναράκια με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού Μαργαρίτας Κυραγιάννη, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έθιμα που σχετίζονται με το Πάσχα.

Την Κυριακή 28 Απριλίου στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού και ώρα 11:00 πμ, οι μικροί φίλοι αξιοποιώντας απλά υλικά και με την καθοδήγηση της Ποτούλας Λαφογιάννη, θα κατασκευάσουν και θα διακοσμήσουν πασχαλινά φαναράκια για να μεταφέρουν το Φως της Ανάστασης στο σπίτι τους.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Σημειώνεται ότι τα παιδιά θα προσέλθουν στο μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 2747022296 και με το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στο τηλέφωνο 2731089315, καθημερινά, εκτός Τρίτης, και ώρες 10:00 πμ έως 6:00 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti