Διαφημιστείτε στα Μέσα του Λακωνικού Τύπου

Η επιρροή της διαφήμισης υπήρξε κι εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα αισθητή, τόσο σε οικονομικά και επιχειρηματικά πλαίσια, όσο και σε ολόκληρο το φάσμα του κοινωνικού γίγνεσθαι. Στην εποχή μας, τα οφέλη μιας επιτυχημένης διαφήμισης είναι μεγάλα όχι μόνο για το κοινό της αλλά πολύ μεγαλύτερα από οικονομικής άποψης και για τους ίδιους τους διαφημιζόμενους.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, ο έντυπος τύπος παρέχει τη δυνατότητα μετάδοσης συγκεκριμένης, λεπτομερούς πληροφορίας και αποτελεί ιδανικό μέσο για μια εταιρεία ή επιχείρηση που θέλει να επηρεάσει μια ευρεία αγορά.

Τη δυνατότητα αυτή σας παρέχει ο «ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», στο πλαίσιο της διαφημιστικής πολιτικής που ακολουθεί.

Επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών που παρέχει η εφημερίδα μας σε νέους διαφημιζόμενους και διευρύνετε το αγοραστικό σας κοινό.

Μεγιστοποιήστε τη δύναμη αναγνωρισιμότητας των προϊόντων και υπηρεσιών σας και ενημερώστε τους χρήστες του διαδικτύου για τα εταιρικά σας νέα με τον πλέον άμεσο, στοχευμένο, 24ωρο, αναλυτικό, αποδοτικό τρόπο, μέσω του www.lakonikos.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες προβολής (τιμοκατάλογος διαφημιστικών υπηρεσιών, προτάσεις ειδικών συνεργασιών, θέσεις προβολής κ.λπ.) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στο τηλ. 27310 81253

Η ομάδα του «ΛΤ» είναι πάντα στη διάθεση σας για να πετύχουμε μαζί την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας.

του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti