Βουλιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 16:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως βουλιάζει. Η εποχή που οι ελληνικές ομάδες διέπρεπαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει περάσει (στο τσάμπιονς λιγκ συμμετείχαν δυο ομάδες μας που μάλιστα τα πήγαιναν και καλά). Τώρα οι ελληνικές ομάδες αποκλείονται από τα προκριματικά δείτε τον Ολυμπιακό πως αποκλείστηκε από μια... Καραμπάγκ.

Αυτή τη στιγμή, η Μάλτα, (ένα νησί μικρότερο από την Άνδρο), τα νησιά Φερόε και το Λιχτενστάιν, μαζεύουν περισσότερους βαθμούς από την χώρα μας.
 Το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ποδόσφαιρο παίζουν μόνο 14 ομάδες στην Α΄ Εθνική - την έχουν ονομάσει και Super League τρομάρα τους λες και έτσι κρύβεται το χάλι μας. 

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ μπάλα οι ομάδες της Β΄ Εθνικής γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να ξεκινήσουν (κυρίως τα τηλεοπτικά), αλλά ούτε και της Γ΄ Εθνικής. Το τερματίσαμε όταν η ΕΠΟ διέκοψε και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα (είχαν παιχτεί μόλις μια - δυο αγωνιστικές).

Το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου περιγράφεται και από το απίστευτο γεγονός της μη ύπαρξης Ελλήνων στις ομάδες μας. ΑΕΚ, Άρης, Βόλος, Ολυμπιακός και λοιποί, πολλές φορές ξεκινούν τον αγώνα με 11 ξένους! Μιλάμε για ντροπή και απόδειξη ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δεν έχει υποδομές, ούτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει.

Κι όμως: Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ πάνε σε κάθε αγώνα 32.000 θεατές ρεκόρ όλων των εποχών για ελληνική ομάδα για σερί πωλήσεων. Ο ΠΑΟ ετοιμάζει σύντομα τα δικό του γήπεδο 40.000 θέσεων αξίας 123 εκ. ευρώ. Σχεδιάζονται και του ΠΑΣΟΚ , Άρη. Ο κόσμος διψάει για καλό ποδόσφαιρο ενώ επενδύουμε και σε σύγχρονα γήπεδα. Γιατί δεν του το προσφέρουν;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti