Δεν θα ξεχαστούν οι διωγμοί της ΑΑΔΕ

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2024 10:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεν θα ξεχαστούν οι διωγμοί της ΑΑΔΕ

Χρόνια πριν είχε εξηγήσει γιατί το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 4,5%. Δεν ήταν φυσικά ο ψευδής ισχυρισμός ότι «πλήρωσε το κόστος για την σωτηρία της χώρας με τα μνημόνια». Και γιατί αυτό το κόστος δεν το πλήρωσε η ΝΔ, που όχι μόνο δεν έφτασε στο 4,5% αλλά κυβερνά με 41% σταθερά;

Η ΜΟΝΗ αιτία ήταν ο αδιανόητος διωγμός της μεσαίας τάξης, δηλαδή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, με τις συλλήψεις Παπακωνσταντίνου με το αντισυνταγματικό αυτόφωρο των 20 μηνών και οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και ενός ευρώ (δεν σκέφτηκαν ποτέ το ακατάσχετο, έστω 500 ευρώ).

Σκεφθείτε λοιπόν έναν Πασόκο που του συνέλαβαν τον αδερφό για χρέη άνω των 5.000 προς το Δημόσιο (!) και που τους πήραν τα 60 ευρώ που είχε στην Τράπεζα. Θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ αυτός;

Τώρα βλέπω να προχωρά σε αντίστοιχους διωγμούς και η ΑΑΔΕ μαζί με την κυβέρνηση της ΝΔ. Τι να πρωτογράψω; Ότι δημοσιοποιεί λίστες αθώων οφειλετών που καταστράφηκαν χωρίς να φταίνε; Ότι ζητούν χρήματα από το 2013 σε εταιρείες που έκλεισαν νόμιμα και τις χρέωσαν μετά κατάσχοντας χρήματα από λογαριασμούς; Ότι με πρόσφατη κοινή απόφαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενέκριναν έναν «Big Brother» που θα παρακολουθεί τους πολίτες με τις δαπάνες τους; Άπειροι οι άδικοι διωγμοί που επινοούν.

Τώρα η κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο και οι πολίτες αντέχουν σε αυτούς διωγμούς. Όταν όμως θα υπάρξει αντίπαλος, θα υπάρξει και μνήμη των πολιτών. Καλό είναι να το ξέρει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti