Πρωτοκλασάτη τριπλή ενίσχυση για τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Απέκτησε Σιαλμά, Νικλητσιώτη και Διαμαντή

Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2019 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωτοκλασάτη τριπλή ενίσχυση για τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Τις μεταγραφές των Δημήτρη Σιαλμά, Γιώργου Νικλητσιώτη και Ηλία Διαμαντή  ανακοίνωσε μέσα σε διάστημα δύο ημερών η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη! Πρόκειται για τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές με εμπειρίες από υψηλότερες κατηγορίες, που αναμένεται να αυξήσουν αισθητά τη δυναμική του συλλόγου του Δ. Ευρώτα.

Ο 33χρονος επιθετικός Δ. Σιαλμάς έχει συμμετοχές σε Σουπερλίγκα και Football League, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε ΑΕΚ, Πλατανιά, Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, Γιάννινα, Ναύπλιο, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, στη Σουηδική Acropolis και την  Αcacia Ridge της Αυστραλίας.

Ο 28χρονος Γιώργος Νικλητσιώτης αγωνίζεται ως επιθετικός και αριστερός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Ολυμπιακό (από το 2008 έως το 2012), ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Τρίκαλα, Νέστο Χρυσούπολης, Αήττητο Σπάτων, Νίκη Βόλου, Παναργειακό, Λαμία, Θρασύβουλο, και στην Ολλανδική Χέλμοντ Σπορτ.

Ο 33χρονος Ηλίας Διαμαντής με τον οποίο ενισχύεται η θέση του τερματοφύλακα, έχει αγωνιστεί σε Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Επαμεινώνδα Λεύκτρων, ΑΟ Θήβας, Άγιο Δημήτριο, Βύζα Μεγάρων, Κεραυνό Κερατέας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρούβα, Ηλυσιακό, Γλυφάδα, Λουτράκι, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Πανθηραϊκό και Ρόδο.

«Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στο Βλαχιώτη και τους ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς και με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες», αναφέρει η διοίκηση για τις μεταγραφές των Νικλητσιώτη και Διαμαντή, ενώ για εκείνη του Δ. Σιαλμά επισημαίνει: «Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στο Βλαχιώτη και του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο με επίτευξη των ατομικών και ομαδικών στόχων».

sialmas
Ο Δ. Σιαλμάς

niklitsiotis
Ο Γ. Νικλητσιώτης

diamantis
Ο Ηλ. Διαμαντής

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti