Κατέκτησε το Super Cup Λακωνίας ο Πανγυθεατικός (ΦΩΤΟ)

Νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΣ «Η Σπάρτη»

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 15:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατέκτησε το Super Cup Λακωνίας ο Πανγυθεατικός (ΦΩΤΟ)

Στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας διεξήχθη το Σάββατο (21/12) ο αγώνας του Super Cup Λακωνίας μεταξύ του Πανγυθεατικού ΓΣ και του ΠΣ «Η Σπάρτη», που βρήκε νικητές και τιτλούχους του Γυθειάτες με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του Γυθείου πέτυχε ο Ρετζίνο Λούζι στο 10ο λεπτό.

Ιδιαιτερότητα και αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στις Ιερές Μητροπόλεις της Λακωνίας (Μονεμβασίας & Σπάρτης και Μάνης). Οι διαιτητές του αγώνα κκ Σπ. Λιάρος, Ρ. Ισακωβίδης, Π. Σόβολος, Αλ. Αγρανιώτης, ο  παρατηρητής διαιτησίας κ. Ν. Σπυράκης Ν., ο γιατρός κ. Γ. Μπουφίδης και οι παρατηρητές αγώνα κκ Π. Κριμήτσος, Γ. Μπόκος, Σ. Πουλικόγιαννης προσέφεραν την αμοιβή τους για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.

Τα μετάλλια στην ομάδα της Σπάρτης απένειμε ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και το αναμνηστικό κύπελλο ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Σταματάκο. Στη νικήτρια ομάδα του Πανγυθεατικού ΓΣ, τα μετάλλια απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης και το κύπελλο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς.

Οι διαιτητές του αγώνα έλαβαν τα μετάλλια τους από τον δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Χαρίλαο Τζανετάκο. Αναμνηστική πλακέτα για την φιλοξενία του αγώνα απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας στον δήμαρχο Ευρώτα.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, αιδεσιμότατος π. Ευστράτιος Χρυσικάκος, του Μητροπολίτη Μάνης, κ. Κυριάκος Δερδελάκος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, κ. Ηλίας Αναστασάκος, ο πρόεδρος του ΠΣ «Η Σπάρτη», κ. Γ. Σκαφιδάς, ο πρόεδρος του Πανγυθεατικου ΓΣ, κ. Δ. Ροζάκης κι εκπρόσωποι σωματείων της Λακωνίας.

Η ΕΠΣ Λακωνίας «ευχαριστεί θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και όλα τα μέλη των αποστολών τους για το αθλητικό πνεύμα που επιδείξαν στον αγώνα και βοήθησαν στην επιτυχία του σκοπού του».

Τέλος, μεταξύ άλλων, απευθύνει ευχαριστίες σε όλα τα ΜΜΕ της Λακωνίας, που παρουσίασαν και στήριξαν το Super Cup 2018/19, τον Ηλία Παναγιωτακάκο για τη λήψη φωτογραφιών της εκδήλωσης και τα σωματεία Αίαντας Ευρώτα και Πανγυθεατικός ΓΣ για την παρουσία των νεαρών αθλητών τους.

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού
Σε ανακοίνωσή του μετά την κατάκτηση του Super Cup, ο Πανγυθεατικός αναφέρει τα εξής: «Τι κι αν βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η φανέλα του είναι βαριά και οι παίκτες του έχουν ψυχή. Άλλο ένα τρόπαιο προστέθηκε στην πλούσια ιστορία του Πανγυθεατικού μας. Η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Λακωνίας και έτσι ένα ονειρικό 2019 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Λούζης.

Πολλά μπράβο στους προπονητές μας και σε όλους μας τους παίκτες. Καλές γιορτές σε όλους!»

Φωτο: Ηλ. Παναγιωτακάκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti