Γ’ Εθνική Κατηγορία: «Κεκλεισμένες» νίκες για Αστέρα και Σπάρτη

Ήττα στο Άργος για τον Πανγυθεατικό

Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 15:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ’ Εθνική Κατηγορία: «Κεκλεισμένες» νίκες για Αστέρα και Σπάρτη

Εύκολη νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Αστέρας Βλαχιώτη κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, διατηρώντας τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Σπάρτη στη μάχη κατάκτησης του τίτλου, τρείς αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (8/3) στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, χωρίς θεατές  λόγω του κορονοϊού, οι γηπεδούχοι είχαν καλή απόδοση και κατάφεραν να παραβιάσουν πέντε φορές την εστία των φιλοξενούμενων. Το σκορ άνοιξε ο Παλιάτσος στο 7′, ο Ραχίμ έκανε το 2 – 0 στο 22′ και ο Μάρτινς το 3 – 0 στο 35′. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημακάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 στο 46′, για να διαμορφώσει ο Παλιάτσος το 5 – 0 στο 69′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Δημακάκος (49′ Διαμαντάκης), Μπριλάκης, Τζελίδης (53′ Χολέβας), Ζαΐμι (66′ Κεχαγιάς), Αναστασόπουλος (46′ Αρώνης), Νικλητσιώτης, Μάρτινς, Παλιάτσος, Ραχίμ.
Ολυμπιακός Ζαχάρως: Γλάτης, 2 Γκούσκος, 3 Καλαντζής, 18 Τσίτσος, 5 Κύτταρης, 6 Τζανέτος, 7 Καπλάνης, 17 Κατσιώλης, 9 Κανάνι (57′ Πλαστουργός), 10 Παναγόπουλος, 11 Σκοζάι.
 
Πήρε το «τρίποντο»
δύσκολα η Σπάρτη
Στο κεκλεισμένων των θυρών -εξαιτίας κορονοϊού- Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, ο ΠΣ  «Η Σπάρτη» επικράτησε δύσκολα 1-0 της Θύελλας Πατρών.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σωτηρόπουλος στο 74ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε στην προηγούμενη φάση, όταν μετά από  σουτ του Μπανούση η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πανίτσα, ο οποίος και αποβλήθηκε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για ακύρωση τέρματος που σημείωσε ο Ντίνος στο 70′, όμως ο διαιτητής έδειξε νωρίτερα επιθετικό φάουλ στο Κατριβέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΣ «Η Σπάρτη»: Κραβαρίτης, Κακάμης, Μπανούσης, Κάρδαρης (85′ Αναστασάκος), Παναγιωτίδης, Γεμιστός (93′ Κοντογιάννης), Σικαλόπουλος (70′ Μαρτίνεζ), Ρασσιάς, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Σαμπατάκος (64′ Σωτηρόπουλος).
Θύελλα Πατρών: Δημόπουλος, Μαρκόπουλος (87′ Λαζανάς), Κουνάβης, Δημητρίου, Κατριβέσης, Πανίτσας, Αγγελής (80′ Κούρτης), Βουτσινάς, Ντίνος, Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης.

Είχε ευκαιρίες στο Άργος
αλλά ηττήθηκε ο Πανγυθεατικός
Ο Πανγυθεατικός γνώρισε την ήττα στο Άργος από τον τοπικό Παναργειακό με σκορ 2-0 και ουσιαστικά απώλεσε τις πιθανότητες παραμονή στην κατηγορία, καθώς τρείς αγωνιστικές  πριν το τέλος, διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες.

Ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς, όμως από το σημείο και έπειτα ο  Πανγυθεατικός ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 14’ σε κόρνερ του Μανιάτη, η μπάλα έφτασε στον Παιδάκης ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Στο 82’, σε αντεπίθεση για τον Παναργειακό, ο Παιδάκης πάσαρε στον Μπλάτσο ο οποίος με σουτ στη κλειστή γωνία του τερματοφύλακα του Γυθείου «έγραψε» το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναργειακός (Δ. Μπατάκος): Πλατής- Β.Φλεβάρης, Βουρνάζος, Χρ,Φλεβάρης (68’ λ.τρ. Τζας), Κυριακόπουλος Ανδ.- Διαμαντής Μανδύλης, Μανιάτης (67’ Καζολιάς)- Τσίρος, Παιδάκης (91’ Θεοφανόπουλος), Μπλάτσος (90’ Θεοδοσιάδης).
Πανγυθεατικός (Αργ. Κατσίχτης): Μπαμπούνης, Μπουρελάκος, Νικολάκος, Γιαταγανάκης, Ινομάρου, Καρνιάτης (70’ Ασπιώτης), Σαχσανίδης (80’ Μπουτσικάρης), Ζιβάνοβιτς, Μπάλας, Παναγόπουλος (60’ Μπαρόνε), Τσιμικλής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου:
Αστέρας Βλαχιώτη-Ολυμπιακός Ζαχάρως 5-0 (19′ Παλιάτσος, 22′ Ραχήμ, 41′, 64′, 73′ )
ΠΣ «Η Σπάρτη»-Θύελλα Πατρών 1-0 (74′ Σωτηρόπουλος πεν.)
Παναργειακός-Πανγυθεατικός 2-0 (14′ Παιδάκης, 81′ Μπλάτσος)
ΑΟ Διαβολιτσίου-Πανηλειακός 4-1 (13′ Γεωργιόπουλος, 46′ Βιγιαφάνε, 75′-90+ Μουλιάτος / 40′ Αρβανίτης)
Διαγόρας Βραχνέικων – Ναύπλιο 2017 (αναβλήθηκε)
ΑΟ Τσιλιβή – ΑΠΣ Ζάκυνθος (αναβλήθηκε)
ΠΑΟ Βάρδας – Ένωση Ερμιονίδας (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία (23 αγ.)
1. Αστέρας Βλαχιώτη 52    
2. ΠΣ «Η Σπάρτη» 48
3. Ναύπλιο 2017 38    
4. Ζάκυνθος 38    
5. Ερμιονίδα 35    
6. ΠΑΟ Βάρδας 33    
7. ΑΟ Τσιλιβή 32    
8. ΑΟ Διαβολιτσίου 30    
9. Θύελλα Πατρών 29    
10. Διαγόρας Βραχνεΐκων 28    
11. Πανγυθεατικός 22    
12. Παναργειακός 19    
13. Ολυμπιακός Ζαχάρως 19    
14. Πανηλειακός 18

Πρόγραμμα 24ης αγωνιστικής

Κυριακή 15/3 (3:00 μμ)
Ένωση Ερμιονίδας – Αστέρας Βλαχιώτη
Παναργειακός – ΠΣ «Η Σπάρτη»
Πανγυθεατικός – ΑΟ Τσιλιβή
Θύελλα Πατρών – ΑΟ Διαβολιτσίου
Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας
ΑΠΣ Ζάκυνθος – Διαγόρας Βραχνέικων
Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ναύπλιο 2017


φωτο: isports.gr, thematch.gr, sport.argonafplia.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti