Τέλος και η «Σπαρτακιάδα»

Ακύρωση του κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα λόγω κορωνοϊού

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 11:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέλος και η «Σπαρτακιάδα»

Στην ακύρωση της «32ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας» προχώρησε η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών. Η ακύρωση του ποδηλατικού αγώνα έρχεται να συμπληρώσει τον κατάλογο των ήδη ακυρωμένων αθλητικών γεγονότων «Σπάρταθλον» και «Spartan Race».

Συγκεκριμένα η Ποδηλατική Ένωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Α. κατά την συνεδρίαση της 21/9/2020, λαμβάνοντας υπόψιν τα πρόσφατα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωναϊού και με σκοπό την προφύλαξη της υγείας τόσο των μελών, συνεργατών και συγγενών τους προσώπων, όσο και την τοπική κοινωνία με την οποία συναναστρέφονται, αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση της 32ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας 2020»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος