Σε Πανελλήνιες διοργανώσεις συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 16:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε Πανελλήνιες διοργανώσεις συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Από την Παρασκευή 9/10 έως τη Δευτέρα 12/10/2020, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας έλαβαν μέρος σε δύο σημαντικούς αγώνες.

Πρώτον, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για σκάφη τύπου LASER BUG, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας, συμμετείχαν ο Σωτήρης Παναγάκης, ο οποίος κατέλαβε την 6η θέση στους Παίδες και η Βαΐα Γούλα, η οποία κατέλαβε την 8η θέση στις Κορασίδες.

Δεύτερον, στην Πανελλήνια πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας, αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Γούλας ο οποίος πραγματοποίησε αξιόλογη προσπάθεια και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Ομίλου μας και στον προπονητή μας Στέφανο Μουγάκο για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν στις προπονήσεις και στους αγώνες τους», αναφέρει ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland