Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2021 16:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του  Τόκιο έφτασε στο τέλος της στην προημιτελική φάση του μεικτού στο τένις. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε την Πέμπτη 29/7 από τους εκπροσώπους της Αυστραλίας Μπάρτι/Πιρς με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένο και παρά το μπρέικ από τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη που ήρθε μόλις στο 2-1 του πρώτου σετ, το δίδυμο από την Αυστραλία απάντησε και ανέκτησε το προβάδισμα. Οι Πιρς και Μπάρτι έσπασαν το σερβίς της ελληνικής ομάδας και πήραν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 6-4 στα γκέιμ μένοντας ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία.

Στο δεύτερο σετ και με την Μαρία Σάκκαρη να ανεβάζει την απόδοσή της, το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε με 3-1 στα γκέιμ έχοντας ξεκινήσει με μπρέικ, βάζοντας έτσι τις βάσεις για το 1-1 στα σετ. Το ελληνικό σερβίς έγινε πιο δύσκολο, κυρίως με τον Στέφανο Τσιτσιπά που έβγαλε κάποιους σημαντικούς άσσους ενώ οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα λάθη που έκαναν οι Μπαρτι και Πιρς στο σετ.

Στο τάι μπρέικ οι Αυστραλοί ήταν πιο ψύχραιμοι, πήραν προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν ποτέ και πανηγύρισαν την πρόκριση στους ημιτελικούς του μεικτού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti