Στους 16 του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι νεάνιδες του Σπαρτιατικού

Αθλήτρια του συλλόγου στην Προεθνική ομάδα

Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2022 12:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στους 16 του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι νεάνιδες του Σπαρτιατικού

Στους 16 του Πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίθηκε το Τμήμα Νεανίδων του Σπαρτιατικού ΓΣ στο βόλεϊ, ενώ παράλληλα υπήρξε και κλήση αθλήτριας του συλλόγου στα κλιμάκια της Προεθνικής Κορασίδων.

Με την προκήρυξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος η Πελοπόννησος θα συμμετάσχει με τις δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος U20 στους 8 του Νότου, δηλαδή τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Σπαρτιατικό. Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί με 3ημερο τουρνουά στην Αθήνα.

Αναφορικά με την κλήση αθλήτριας του στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατηγορίας Κορασίδων, ο Σπαρτιατικός επισημαίνει: «Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην νεαρή μας αθλήτρια Κάκκα Σεμπρεβίβα για την κλίση της στα κλιμάκια της Προεθνικής Κορασίδων και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδων».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση