Ναύπλιο – Σπάρτη μέσω Πάρνωνα σε μία off road περιπέτεια

«15ο Trail Ride 4X4 & Experience Trophy» το διήμερο 26-27/3

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2022 12:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ναύπλιο – Σπάρτη μέσω Πάρνωνα σε μία off road περιπέτεια

Τον διήμερο αγώνα του Πανελληνίου Επάθλου, το «15ο Trail Ride 4X4 & Experience Trophy», διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) 4×4 Ναυπλίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης και την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 26/3 και ώρα 1:00 μμ από το Ναύπλιο και αφού διασχίσει τον Πάρνωνα μέσα από πανέμορφες διαδρομές off road περιπέτειας, διάρκειας 6:30 ωρών (οι 2 νυχτερινές), θα τερματίσει στην Σπάρτη κατά τις 8:30΄ μμ.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή 27/3 στις 10:00 πμ από τη Σπάρτη και θα κινηθεί κοντά στον Ευρώτα και τον Ταΰγετο. Ο τερματισμός του αγώνα αναμένεται στις 2:45΄ μμ στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Ο αγώνας θα είναι τύπου Regularity και θα έχει αρκετές μετρήσεις ακρίβειας στην ζητούμενη ΜΩΤ. Για την ασφάλεια των πληρωμάτων και τις μετρήσεις, θα υπάρχει δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης.

Τα στοιχεία της πλοήγησης και περιπέτειας θα συναρπάσουν τα πληρώματα, προσφέροντας τους εντυπωσιακές αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Χριστόδουλο Πενταρά στο 6934087029.

Off road


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε 
μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti