Συγχαρητήρια Κρητικού σε Πριστούρη για επιτυχίες Σπαρτιατικού

Tzakas
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2022 12:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγχαρητήρια Κρητικού σε Πριστούρη για επιτυχίες Σπαρτιατικού

Με επιστολή του στον πρόεδρο ΔΣ του Σπαρτιατικού ΓΣ, Παναγιώτη Πριστούρη, ο βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός, απευθύνει εύσημα για τις επιτυχίες αθλητών του συυλλόγου.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Κρητικός:

«Αγαπητέ κε Πριστούρη

Στέλνω ολόθερμα συγχαρητήρια στους αθλητές του Σπαρτιατικού Γ.Σ., οι οποίοι διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Πάτρα. Ειδικότερα, παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό μου στους Κωνσταντίνο Σταματάκο, Γιώργο Στεργιόπουλο, Δημήτρη Παναγάκη και Δέσποινα Μαντζουράνη.

Πολλά μπράβο, όμως, και στον Βασίλη Κονίδη, ο οποίος συμμετέχοντας στην Εθνική Ομάδα Βόλλεϋ Κ20 συνέβαλε στην πρόκρισή της στην τελική φάση του Eurovolley Κ20.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές των αθλητών σας, που πέρα από τη εκγύμναση έχουν αναλάβει να τους διδάξουν ήθος και αξίες.

Εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες μελλοντικά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti