Τέλος και ο γενικός αρχηγός Θ. Τσάκωνας από τον ΑΟ Σπάρτη

Σε συνέχεια των παραιτήσεων Κοντογιάννου-Γούσγουλα

Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 12:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέλος και ο γενικός αρχηγός Θ. Τσάκωνας από τον ΑΟ Σπάρτη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΑΟ Σπάρτη, καθώς μετά τις παραιτήσεις του νέου προέδρου Ι. Κοντογιάννου και του αντιπροέδρου Μ. Γούσγουλα λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των ηνίων της ομάδας, την αποχώρησή του από τις τάξεις του συλλόγου γνωστοποίησε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Τσάκωνας. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, κατέληξε σε αυτή την κίνηση, διατρανώνοντας τη διαφωνία του με την αποχώρηση των προαναφερθέντων παραγόντων από την ομάδα.

Σε δήλωσή του ο Θ. Τσάκωνας ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισα να διαχωρίσω τη θέση μου και να παραιτηθώ από τη θέση του γενικού αρχηγού και κατ’ επέκταση από την ομάδα του ΑΟ Σπάρτη, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεση μου στην αποχώρηση του κ. Κοντογιάννου και του κ. Γούσγουλα! Όπως έχω επανειλημμένα επισημάνει το σήμα και η φανέλα της ομάδας είναι πάνω από όλους μας και δεν χωρούν εγωισμοί και καρεκλοκενταυρισμοί εις βάρος της, για αυτό όσοι ασχολούνται ή θα ασχοληθούν από εδώ και πέρα με τον ΑΟ Σπάρτη θα πρέπει να το κάνουν με γνώμονα πρωτίστως το καλό της ομάδας! Εύχομαι αν και δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, η Σπάρτη να βρει το δρόμο της!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti