Διακριθείς με τη «γαλανόλευκη» ο Π. Παναγάκος

Σε τουρνουά στο Βελιγράδι

Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2022 12:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακριθείς με τη «γαλανόλευκη» ο Π. Παναγάκος

Με μία σημαντική επιτυχία και συνολικά μία γεμάτη παρουσία επέστρεψε από το Βελιγράδι η Εθνική Ομάδα Εφήβων, όπου συμμετείχε στον διήμερο γύρο «Belgrade Trophy» με έξι αθλητές.

Φανέλα καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου
Συνολικά και τις δύο ημέρες οι νεαροί ποδηλάτες της ελληνικής αποστολής είχαν σταθερή παρουσία. Στο πρώτο ετάπ, ο Λάκωνας ποδηλάτης Πέτρος Παναγάκος (7ος) και ο Μιχάλης Σαββάκης (9ος) μπήκαν στην πρώτη δεκάδα. Μάλιστα, ο αθλητής του Σπαρτιατικού φόρεσε τη φανέλα του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου έφηβου, την οποία διατήρησε μέχρι τέλους! Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων μελών της αποστολής την 1η μέρα: Δημήτρης Αθανασίου (17ος), Γιώργος Αραγιάννης (22ος), Θανάσης Μαλούσης (25ος) και Ιάσωνας Μαντάς (38ος).

Την Κυριακή στο δεύτερο ετάπ, όπου ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος, άπαντες λειτούργησαν άψογα, τερματίζοντας αρκετά ψηλά στο μαζικό σπριντ. Ο Θανάσης Μαλούσης είχε το καλύτερο πλασάρισμα στην 7η θέση, ακολούθησαν Αραγιάννης και Αθανασίου στην 10η και 11η αντίστοιχα, ενώ ο Πέτρος Παναγάκος ήταν 13ος και με αυτό τον τρόπο κράτησε τη λευκή φανέλα της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων μελών της αποστολής την 2η μέρα: Ιάσωνας Μαντάς (19ος) και Μιχάλης Σαββάκης (39ος).

Όσον αφορά τη γενική κατάταξη, ο Παναγάκος είχε το καλύτερο πλασάρισμα, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στην 8η θέση (+29’’ από τον πρωτοπόρο). Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων μελών της αποστολής: Δημήτρης Αθανασίου (15ος), Γιώργος Αραγιάννης (17ος), Θανάσης Μαλούσης (23ος), Μιχάλης Σαββάκης (26ος) και Ιάσωνας Μαντάς (35ος).

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας συγχαίρει όλους τους ποδηλάτες για την εξαιρετική παρουσία τους στον Γύρο», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti