Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΟΔΑ Σπάρτης η πρωταθλήτρια Ντρισμπιώτη!

Εύσημα του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο «χρυσό» κορίτσι της Ελλάδας

Τρίτη, 23 Αύγουστος 2022 15:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΤΟΔΑ Σπάρτης η πρωταθλήτρια Ντρισμπιώτη!

Ρίγη υπερηφάνειας, εθνικής συγκίνησης και ντελίριο ενθουσιασμού προκάλεσε στο πανελλήνιο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε (στα 20 και τα 35 χλμ. βάδην) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου. Έγινε παράλληλα η πρώτη αθλήτρια από τη χώρα μας που κατακτά δύο χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά της στην αθλητική ιστορία.

Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν πως, εκτός από τις επαγγελματικές επιδόσεις κι επιτυχίες στον αθλητισμό, η Αντιγόνη αποτελεί φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρία» που διενεργείται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη.

Μάλιστα, μετά τη μεγάλη της διάκριση, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής και οι Καθηγητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, συνεχάρησαν «την αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας και νικήτρια του δρόμου των 35 χιλιομέτρων στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου».

Όπως επεσήμαναν, «η Αντιγόνη, παράδειγμα ήθους και εργατικότητας, κάτω από αντίξοες για την ίδια συνθήκες, απέδειξε πως η προσήλωση στο στόχο, η επιμονή και η σκληρή δουλειά, είναι τα συστατικά της επιτυχίας σε κάθε ατομική και ομαδική προσπάθεια. Της ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσει όλα τα αθλητικά και ακαδημαϊκά της όνειρα».

Ολοκληρώνοντας το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σημείωσε: «Είμαστε σίγουροι πως με την ολοκλήρωση των σπουδών της, θα σταθεί και πάλι με αποφασιστικότητα δίπλα στα άτομα με αναπηρία που διεκδικούν την κοινωνική ενσωμάτωση και την προσωπική ευτυχία μέσα από την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες».

TODA Ntrismpiwti

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti