«Λευκός καπνός» για έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Στις 29-30 Οκτωβρίου «σέντρα» στα τοπικά Λακωνίας

Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2022 12:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Λευκός καπνός» για έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων γνωστοποίησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κατά τη συνεδρίαση της την Πέμπτη 20/10.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αποφασίστηκε «τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει».

Μετά την παραπάνω απόφαση, τα τοπικά πρωταθλήματα (Α΄ και Β΄ Κατηγορία) της Λακωνίας αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα το επόμενο Σαββατοκύριακο  29-30 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπου θα συμμετάσχει και ο Πανγυθεατικός, η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι στις 12-13 Νοεμβρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti