Επέστρεψε με επιτυχία το «Monemvasia Run Challenge»

Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2022 12:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επέστρεψε με επιτυχία το «Monemvasia Run Challenge»

Διοργανώθηκε στις 16 Οκτωβρίου, μετά από δύο χρόνια απουσίας, το 3ο «Monemvasia Run Challenge». Ένας αγώνας δρόμου που άγγιξε τις 300 συμμετοχές, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ιδιαίτερες στιγμές σε έναν μοναδικό τόπο.

Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα 10 χλμ., στον οποία συμμετείχαν 51 αθλητές, αγώνα 5 χλμ., με συμμετοχή 88 αθλητών και διαδρομή 1,5 χλμ., στην οποία έλαβαν μέρος 153 αθλητές.

Επισημαίνεται πως στο 3ο «Monemvasia Run Challenge» συμμετείχε και αντιπροσωπεία των αθλητών Special Olympics, ενώ σημαντική υπήρξε η παρουσία και συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους βοήθησαν στην άρτια και χωρίς προβλήματα διοργάνωση, τον Δήμο Μονεμβασίας, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στους εθελοντές και όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου. Περαιτέρω, εκφράζουν την προσδοκία η διοργάνωση να εξελιχθεί σε θεσμό, ενώ παράλληλα καλούν όλους -και ειδικά τους νέους- να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους ως έναν τρόπο διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας.


με πληροφορίες από monemvasianews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti