Επιτυχημένος ο αγώνας ιστιοπλοΐας «Γύθειο 2022» (ΦΩΤΟ)

Εννέα κύπελλα για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας

Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 12:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένος ο αγώνας ιστιοπλοΐας «Γύθειο 2022» (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του 20ου OPEN Πανελλήνιου Διασυλλογικού Αγώνα ιστιοπλοΐας ILCA 4 & OPTIMIST «Γύθειο 2022», το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου στο Γύθειο. Στη διοργάνωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν τέσσερις όμιλοι, οι ΝΑΣΚ Αίολος, ΝΟΚ Ποσειδών, ΝΟ Βοιών και ΝΟ Λακωνίας.

Οι συμμετοχές και διακρίσεις
του ΝΟ Λακωνίας
Από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας συμμετείχαν 17 αθλητές στις εξής κατηγορίες:
• ILCA 4: Βάγια Γούλα, Κωνσταντίνος Γούλας, Γιώργος Μπουτεράκος, Σωτήρης Παναγάκης, Ελένη Σιγουλάκη
• OPTIMIST: Γαρυφαλλιά Καραναγνώστη, Γιώργος Καραναγνώστης, Λυδία Κουρή, Παναγιώτης Κουρής, Χρήστος Κουτσουμπός, Χάρης Μπουτεράκος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Σιγουλάκης, Αλέξανδρος Σουγλέρης, Παναγιώτης Σουγλέρης, Αναστασία Τσολομύτη, Γιώργος Χουλιάρας

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:
• Στην κατηγορία ILCA 4:
- την 1η θέση στα κορίτσια με τη Βάγια Γούλα
- τη 2η θέση στα κορίτσια με την Ελένη Σιγουλάκη
- τη 2η θέση στα αγόρια με τον Κωνσταντίνο Γούλα
- την 3η θέση στα αγόρια με τον Σωτήρη Παναγάκη

• Στην κατηγορία OPTIMIST:
- την 3η θέση στα αγόρια με τον Χάρη Μπουτεράκο
- την 3η θέση στα κορίτσια με τη Λυδία Κουρή
- την 3η θέση στα 12χρονα αγόρια με τον Χάρη Μπουτεράκο
- την 1η θέση στα 12χρονα κορίτσια με τη Λυδία Κουρή
- την 3η θέση στα 12χρονα κορίτσια με την Αναστασία Τσολομύτη

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας ευχαριστεί «για την οικονομική στήριξη τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τους αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Λακωνίας κ. Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Βερούτη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης τον οποίο εκπροσώπησε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργία Λυροφώνη».

Ακόμα, ο Όμιλος κάνει ευχαριστήρια αναφορά «στους βουλευτές Λακωνίας κ. Αθανάσιο Δαβάκη και κ. Νεοκλή Κρητικό, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας ανταποκρινόμενοι σε κάθε αίτημά μας».

Στην τελετή απονομής των επάθλων παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄, π. Σπυρίδων Κοτζαμπασάκης, η εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Γυθείου Υποπλοίαρχος ΛΣ Μαρία Καραντζιά και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ηλίας Αθανασιάδης.

Επιπλέον, ο ΝΟ Λακωνίας ευχαριστεί εταιρεία της περιοχής για τη χορηγία των νερών και των χυμών που προσφέρθηκαν στους αθλητές το διήμερο των αγώνων, τους υπόλοιπους χορηγούς, ενώ αποδίδει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές.

Τέλος, ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας επισημαίνει: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας, στους προπονητές μας Στέφανο Μουγάκο και Γιάννη Κουλουριανάκο, που πάντα με αγάπη για τους αθλητές μας και τον Όμιλο προσπαθούν για το καλύτερο και στους γονείς για τη στήριξή τους, την εθελοντική εργασία τους και την προσφορά εδεσμάτων στην τελετή απονομής».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti