Πένθος στον Πανγυθεατικό για την απώλεια του πρώην προέδρου Γ. Αγγάνη

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2022 13:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πένθος στον Πανγυθεατικό για την απώλεια του πρώην προέδρου Γ. Αγγάνη

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (28/11) ο πρώην πρόεδρος του Πανγυθεατικού ΓΣ, Γιώργος Αγγάνης, σε ηλικία 67 ετών.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο σύλλογος του Γυθείου αναφέρει: «Από σήμερα, η οικογένεια του Πανγυθεατικού μας είναι φτωχότερη. Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τον Σύλλογο μας, ένας εμβληματικός πρόεδρος, ο Γιώργος ο Αγγάνης, δεν είναι πια μαζί μας!»

Ο Γιώργος Αγγάνης γεννήθηκε το 1955. Δραστηριοποιήθηκε, επίσημα, σε διοικητικό επίπεδο με την ομάδα του Γυθείου από τα μέσα της δεκαετίας του 80', έως τα τέλη της δεκαετίας του 90'. «Εκείνα τα χρόνια αποτέλεσε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, για να οδηγήσει τον Πανγυθεατικό μας σε μια χρυσή εποχή της ιστορίας του, την πολυετή επιτυχημένη παρουσία του στη Δ' Εθνική Κατηγορία! Τα κατορθώματα πολλά, οι ιστορίες απίστευτες! Δε σταμάτησε ποτέ να είναι κοντά στον Πανγυθεατικό μας», επισημαίνουν οι «μπλε» του Γυθείου, προσθέτοντας:

«Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους του! Ο Πανγυθεατικός δεν ξεχνά και δε θα ξεχάσει ποτέ και το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα από τα αμέτρητα αρχεία, τις φωτογραφίες και τα επιτεύγματα, ο Γιώργος Αγγάνης έχει μείνει στην ιστορία!

Καλό ταξίδι πρόεδρε!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti