Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 41ου Σπάρταθλον

Ξημερώματα της Κυριακής η έναρξη των τερματισμών

Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 15:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 41ου Σπάρταθλον

Μόλις λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη του διεθνούς αγώνα υπεραποστάσεων «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» με τους αθλητές να βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου. 

Φέτος, για πρώτη φορά, η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί Σάββατο και όχι Παρασκευή. Η τροποποίηση οφείλεται σε απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή αθλητικών οργανώσεων σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης των Αθηνών κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού το κυκλοφοριακό «κομφούζιο» που προκαλείται επιφέρει ιδιαίτερη αναστάτωση και προβλήματα, σύμφωνα με το σκεπτικό των υπευθύνων.

Συνολικά 400 δρομείς, μεταξύ των οποίων και 6 Λάκωνες, θα διανύσουν 245,3 χιλιόμετρα και θα τερματίσουν στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 1 Οκτωβρίου. 

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης η τελετή λήξης της 41ης διοργάνωσης όπου κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μανιάτισσα δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα. Μετά το πέρας των απονομών στους νικητές του αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Πασπαρτού».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν την πορεία των αθλητών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου «Σπάρταθλον» στον σύνδεσμο: https://spartathlon.legendstracking.com/.

Ο αριθμός των πομποδεκτών παρακολούθησης των έξι Λακώνων αθλητών είναι:
-Γιώργος Κουλόγιαννης, αρ. 140
-Κωνσταντίνος Λαμπρινός, αρ. 328
-Ιωάννης Μαλτέζος, αρ. 135
-Βασίλειος Σταθάκος, αρ. 138
-Γεώργιος Τσάκωνας, αρ. 55
-Βασίλης Γλεντζές, αρ. 42

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti