Αστέρας Βλαχιώτη προς Πανγυθεατικό: «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2024 13:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αστέρας Βλαχιώτη προς Πανγυθεατικό: «Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Άμεση ήταν η απάντηση του Αστέρα Βλαχιώτη στην ανακοίνωση του Πανγυθεατικού, μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, όπου ο σύλλογος του Γυθείου άφηνε αιχμές για τη διαιτησία και τους αγωνιστικούς χώρους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε σε καλύτερες διαιτησίες και “κουρεμένα” γήπεδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Παίρνοντας τη «σκυτάλη» στην ανταλλαγή δημοσίων δηλώσεων, ο Αστέρας Βλαχιώτη ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανγυθεατικού στην ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας!

Ο σοφός λαός έχει πει: “Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

Η ιστορία του Αστέρα Βλαχιώτη και το πέρασμα του από τις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν “κουρεύεται”, όσο και να το θέλουν οι κύριοι που συνέταξαν την ανακοίνωση!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Mikel_new-opening

Πρόσφατα Νέα

Η δική σας είδηση