Σπάρτη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Sparta City Ultra»

Από το Σάββατο (17/2) και ώρα 15:00 έως και την Κυριακή (18/2) και ώρα 19:00

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2024 10:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σπάρτη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Sparta City Ultra»

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου 2024 ο αγώνας υπεραπόστασης «Sparta City Ultra», στο βόρειο τμήμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Σπάρτη.

Περιλαμβάνει διαδρομές 6, 12 και 24 ωρών και πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στη λακωνική πρωτεύουσα. Τον αγώνα διοργανώνουν οι Σπαρτιάτες Δρομείς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΠΕ Λακωνίας) και του Δήμου Σπάρτης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Λόγω της διεξαγωγής του «Sparta City Ultra», από το Σάββατο (17/2) και ώρα 15:00 έως και την Κυριακή (18/2) και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και απαγόρευσης της στάσης και στάθμευσης στις παρακάτω οδούς της Σπάρτης:
α) Κων/νου Παλαιολόγου: Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στα διαζώματα στάθμευσης, από τη διασταύρωσή της με την οδό Τριακοσίων (Δημοτικό Στάδιο) έως και τη διασταύρωση της με την οδό Λυκούργου.
β) Ηρακλειδών: Από τη διασταύρωση της με την οδό Γκορτσολόγου έως και τη διασταύρωση της με την οδό Κων/νου Παλαιολόγου.
γ) Θερμοπυλών: Και στα δύο ρεύματα αυτής, από τη διασταύρωσή της με την οδό Γκορτσολόγου έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Νίκωνος
δ) Οδός των 118: Από τη συμβολή της με την οδό Κων/νου Παλαιολόγου έως και τη διασταύρωση της με την οδό Αγίου Νίκωνος
ε) Διοσκούρων: Από τη διασταύρωσή της με την οδό Γκορτσολόγου έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Νίκωνος.
στ) Βρασίδου: Από τη διασταύρωσή της με την οδό Γκορτσολόγου έως και την διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Νίκωνος.
Κατά τις ώρες εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με την ισχύουσα σήμανση.

Χρησιμοποιείστε τις οδούς Αρχιδάμου και Λεωνίδου
«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς και να χρησιμοποιήσουν ως εναλλακτικές οδούς, τις οδούς Αρχιδάμου και Λεωνίδου κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», αναφέρουν από τον Δήμο Σπάρτης.

Πρόγραμμα «Sparta City Ultra»

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
-5:00 μμ: Αγώνας 24 ωρών - Ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:00
-5:00 μμ: Αγώνας 12 ωρών - Ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 05:00

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
-10:00 πμ: Αγώνας 6 ωρών - Ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:00

Spartan Runners
Η εκκίνηση και στους τρεις αγώνες θα γίνει λίγα μέτρα μετά από το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στο ρεύμα καθόδου της κεντρικής λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Οι δρομείς θα κατέβουν για ένα χιλιόμετρο ακριβώς την κεντρική λεωφόρο της Σπάρτης και αφού στρίψουν σε καθορισμένο σημείο, θα ανέβουν πάλι για ένα χιλιόμετρο από το αντίθετο ρεύμα την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Έτσι, ένας πλήρης κύκλος θα είναι ακριβώς 2 χιλιόμετρα.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti