Έκπληκτος ο Πανγυθεατικός από την αντίδραση του Αστέρα Βλαχιώτη

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι όνειρα βλέπετε…»

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2024 14:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκπληκτος ο Πανγυθεατικός από την αντίδραση του Αστέρα Βλαχιώτη

Αντιπαράθεση από το πουθενά ξεκίνησε μεταξύ Αστέρα Βλαχιώτη και Πανγυθεατικού, ύστερα από την αντίδραση του σωματείου του Δ. Ευρώτα σε ανακοίνωση των Γυθειατών -μετά το μεταξύ τους ματς- για το επίπεδο της διαιτησίας και την κατάσταση που παρουσιάζουν γενικά οι αγωνιστικοί χώροι στη Λακωνία. Από το σωματείο του Βλαχιώτη θεώρησαν ότι οι αναφορές κατευθύνονταν προς εκείνους και απάντησαν με καυστικό σχόλιο.

Ωστόσο, ο Πανγυθεατικός επανέρχεται και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ξεκαθαρίζει ότι οι μομφές τόσο για τη διαιτησία, όσο και για την εικόνα των γηπέδων, δεν απευθύνονταν στον Αστέρα, αλλά αποτελούσαν γενικές θέσεις για το λακωνικό ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα, σημειώνει ο Πανγυθεατικός: «Για ακόμα μια φορά τη φετινή περίοδο, διοίκηση αντίπαλης ομάδας, χωρίς λόγο και αφορμή, έβγαλε ανακοίνωση κατά του Πανγυθεατικού.

Θα απαντήσουμε και σε αυτή μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν λαθεμένες εντυπώσεις!

Αγαπητοί ιθύνοντες του Αστέρα Βλαχιώτη. Μετά από κάθε αναμέτρηση της ομάδας μας ανεβαίνει ρεπορτάζ στα social media με πληροφορίες και σχόλια σχετικά με τον εκάστοτε αγώνα. Έτσι έγινε και μετά την τελευταία μεταξύ μας αναμέτρηση. Το κείμενο αυτό ΔΕΝ ήταν ανακοίνωση κατά του Αστέρα Βλαχιώτη. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι όνειρα βλέπετε. Στο κείμενο αυτό, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και τονίζουμε το διαχρονικό ενδιαφέρον των μεταξύ μας αναμετρήσεων».

Όπως διευκρινίζουν οι «μπλε» του Γυθείου, «το κείμενο μας περιλαμβάνει σχόλια για τη διαιτησία (που δε σχετίζεται με το σωματείο σας) και για τα “ακούρευτα” γήπεδα, που και πάλι δε σας αφορά, καθώς το γήπεδο του Έλους ήταν σε καλή κατάσταση και αν είχαμε παράπονα θα τα είχαμε εκφράσει επί τόπου. Τα ακούρευτα γήπεδα είναι ένα γεγονός στο λακωνικό πρωτάθλημα και επιβάλλεται να το σχολιάσουμε. Από το να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και να χάνετε χρόνο σε ανακοινώσεις, μπορείτε να ζητάτε και διευκρινίσεις έστω και τηλεφωνικά».

Ο Πανγυθεατικός προτρέπει δε, τους υπεύθυνους του Αστέρα: «Τέλος αφήστε τις παροιμίες. Όταν ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν στη Superleague 2, ο Πανγυθεατικός ήταν ο μοναδικός σύμμαχος σας στην προσπάθεια για την πρόοδο του λακωνικού ποδοσφαίρου. Για να λάβει μέρος στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας, ήταν υποχρεωτικό να έχει ομάδα Κ19. Η ομάδα αυτή στελεχώθηκε από αθλητές της ακαδημίας μας με σκοπό να βοηθήσουμε την προσπάθεια σας κατόπιν συνεννόησης και άριστης συνεργασίας με τους κους Μαρτσούκο Πέτρο και Χελιώτη Νίκο. Ακόμα και τη φετινή σεζόν η ομάδα σας στελεχώνεται από αθλητές από το Γύθειο.

Επομένως αφήστε τις αλεπούδες, τα κρεμαστάρια και τους λύκους. Ας κρατάμε χαμηλά τους τόνους και ας φροντίσουμε τα σωματεία μας με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη του λακωνικού αθλητισμού!»

Ως υστερόγραφο, ο σύλλογος του Γυθείου σημειώνει ότι, «όπως πάντα υπενθυμίζουμε ότι δε θα υπάρξει επόμενη απάντηση μας σε ενδεχόμενη νέα ανακοίνωση!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti