Βρήκε τον στόχο και φέτος το 11ο Κύπελλο «Γεωργία Δ. Γερουλάκου»

Αφιερωμένοι στη μνήμη της Γεωργίας οι αγώνες

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 14:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρήκε τον στόχο και φέτος το 11ο Κύπελλο «Γεωργία Δ. Γερουλάκου»

Με επιτυχία διεξήχθη το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου το 11ο Κύπελλο «Γεωργία Δ. Γερουλάκου», ο αγώνας αεροβόλων όπλων Α! κατηγορίας ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας» στο κλειστό σκοπευτήριο του σωματείου στη Σπάρτη. Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του «Λεωνίδα», Γεωργίας Γερουλάκου,  που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή το 2013, μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Μεγάλη η συμμετοχή και φέτος στους αγώνες, καθώς έλαβαν μέρος συνολικά 14 σωματεία και 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Παρόντες ήταν και οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα την επόμενη εβδομάδα στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες σκοποβολής στο Γιόρκ της Ουγγαρίας. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και 4 Σπαρτιατόπουλα και συγκεκριμένα οι: Κωνσταντίνος Σόβολος, Ηλιάνα Καρβουνιάρη, Άγγελος Σαραντάκης του «Λεωνίδα» και η Δήμητρα Κούλα του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης. «Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρει στο σχετικό μήνυμα ο «Λεωνίδας».

Το «παρών» στο Κύπελλο «Γεωργία Δ. Γερουλάκου», εκ μέρους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΣΚΟΕ), έδωσε ο κ. Αλέξανδρος Δημακάκος, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τόσα πολλά μεγάλα σκορ σε σκοπευτήριο εκτός Αθηνών.  

«Ευχαριστούμε όλους-ες αθλητές-τριες για τη συμμετοχή τους και τους συνοδούς για την παρουσία τους», επισημαίνει ο «Λεωνίδας».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti