Βραβεύσεις από τον ΣΕΓΑΣ για τους αθλητές του ΓΑΣ Ευρώτα

Κορυφαίος με την Εθνική ο Γ. Καριοφύλλης

Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2024 14:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βραβεύσεις από τον ΣΕΓΑΣ για τους αθλητές του ΓΑΣ Ευρώτα

Τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2023 βράβευσε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Ο αθλητής του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Ευρώτα, Γιάννης Καριοφύλλης,  βραβεύτηκε τόσο για την 5η θέση  που κατέκτησε στον τελικό των 200 μ. στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Έσπο της Φινλαδίας, όσο και για την 4η θέση με την σκυταλοδρομία 4Χ100.

Η επίσης αθλήτρια του ΓΑΣ, Μαρία Σταματάκου, έλαβε βραβείο για την 7η θέση που κατέκτησε στον ακοντισμό  στα δυο Πανελλήνια πρωταθλήματα των Κ18 και Κ20 αντίστοιχα.  

Ακόμα, ο Γιώργος Πορφύρης του συλλόγου του Ευρώτα τιμήθηκε για την 8η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στο αγώνισμα του τριπλούν.

Η συνέχεια δόθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές τους, για τη χρονιά που πέρασε. Σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις και να ανυψώσουν ακόμη περισσότερο την -έτσι και αλλιώς- ανοδική πορεία των τελευταίων ετών για τον ελληνικό στίβο. Ο αθλητής του ΓΑΣ Ευρώτα, Γιάννης Καριοφύλλης, ψηφίστηκε και ανακηρύχθηκε κορυφαίος αθλητής μαζί με την ομάδα της σκυτάλης 4x100 μ. για την Κ23.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που βραβεύτηκαν και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά οι επιδόσεις τους να γίνουν και πάλι σημείο αναφοράς», σημειώνει ο ΓΑΣ Ευρώτα.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti