Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική: «Αγριεμένος» ο Πανγυθεατικός έριξε 4άρα στον Μιλτιάδη

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Γυθειάτες

Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2024 15:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική: «Αγριεμένος» ο Πανγυθεατικός έριξε 4άρα στον Μιλτιάδη

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ο πρωταθλητής Λακωνίας, Πανγυθεατικός ΓΣ, καθώς στο ματς της πρεμιέρας επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-0 απέναντι στον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη.

Οι Γυθειάτες επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και αφού προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο,  έφτασαν σε ένα άνετο «τρίποντο», δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν φέτος το εισιτήριο της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ξεκίνημα του ματς, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Μετά τις ευκαιρίες των Γουόρντεν και Κωστάκου (δύο), ο Πανγυθεατικός συνέχισε την πίεση για το γκολ που ήρθε τελικά στο 20′. Ο Σαμπατάκος έκανε σουτ, ο Κωνσταντακόπουλος έδιωξε με δυσκολία και η μπάλα κατέληξε στο Γουόρντεν, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Στο 26′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Κουρτέσης εκτέλεσε φάουλ και ο Παπασπυριδάκος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν το «σφυροκόπημα» της άμυνας του Μιλτιάδη και στη λήξη του ημιχρόνου πέτυχαν και το 3-0. Μετά από φάουλ του Σαμπατάκου η μπάλα κατέληξε στον Κουρτέση, ο οποίος με πλασέ διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα του Πανγυθεατικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλτιάδης παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμά τους. Οι Μανιάτες ανέβασαν μάλιστα τον δείκτη του σκορ σε θριαμβευτικά επίπεδα, καθώς στο 83ο λεπτό πέτυχαν και τέταρτο γκολ με εύστοχο πέναλτι του Κουρτέση, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Εκτός της απολαυστικής απόδοσης, ο Πανγυθεατικός έφτασε στη νίκη έχοντας και τη στήριξη των φιλάθλων του, οι οποίοι έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του νέου Δημοτικού Σταδίου Γυθείου στη Σελινίτσα.

Επόμενος αγώνας για τον Πανγυθεατικό ΓΣ είναι τη Μ. Πέμπτη κόντρα στον πρωταθλητή Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Παλληξουριακό, στην Κεφαλονιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανγυθεατικός (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κουρτέσης (86’ Κακούρος), Κωστάκος, Αναστασάκος, Μανωλάκος (86’ Κουτσιουμάρης), Σαμπατάκος (84’ Καρνιάτης), Γουόρντεν (77’ Δασκαλάκης), Τσάρρι, Παπασπυριδάκος (86’ Μανιάτης), Γιαννόπουλος.
Μιλτιάδης (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος, Γιαν. Τσόπελας, Γεωργιόπουλος, Καντούτσης (85’ Τάρλεφ), Σταθόπουλος, Κατσιώλης (46’ Δημητρίου), Πολίμος (81’ Αν. Τσόπελας), Αθανασόπουλος, Μπάρκας, Σαραντόπουλος (71’ Μπολούν), Μπουτσικάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου:
Πανγυθεατικός – Μιλτιάδης 4-0
Θύελλα Αμπελοκήπων – Ατρόμητος Πατρών 2-0
Παναρκαδικός – Παλληξουριακός 1-1
ρεπό: Ξενοφών Κρεστένων

Βαθμολογία (1 αγ.)
1. Πανγυθεατικός 3
2. Θύελλα Αμπελοκήπων 3
3. Παναρκαδικός 1
4. Παλληξουριακός 1
5. Ατρόμητος Πατρών 0
6. Μιλτιάδης 0
7. Ξενοφών Κρεστένων 0

Πρόγραμμα 2ης αγωνιστικής

Μ. Τετάρτη 1/5
Ατρόμητος Πατρών – Παναρκαδικός (17:00 – Δημ. γήπεδο Ζαρουχλέϊκων)

Μ. Πέμπτη (2/5)
Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός (13:00 - Δημ. Στάδιο Ληξουρίου)
Ξενοφών Κρεστένων – Θύελλα Αμπελοκήπων (17:00 - Δημ. Στάδιο Κρεστένων)
ρεπό: Μιλτιάδης


με πληροφορίες από sport365.gr

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση