Αθ. Μιχελόγγονας για «Navarino Challenge»: «Υπόδειγμα για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου πρότζεκτ στην Πελοπόννησο»

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2024 10:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αθ. Μιχελόγγονας για «Navarino Challenge»: «Υπόδειγμα για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου πρότζεκτ στην Πελοπόννησο»

Το δρώμενο (event) αθλητικού τουρισμού και ευεξίας «Navarino Challenge» τίθεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και επιστρέφει για 12η χρονιά, το διάστημα 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην «Costa Navarino» και την Πύλο. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», η διοργάνωση παρουσίασε με κάθε επισημότητα τίς πάνω από 55 δράσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα της και θα πραγματοποιηθούν σε δύο από τα τέσσερα ξενοδοχεία του προορισμού, το «W Costa Navarino» και το «The Westin Resort Costa Navarino».

Η συνέντευξη Τύπου του «Navarino Challenge» φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, του δήμαρχου Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου, Αθανάσιου Μιχελόγγονα, πρεσβευτών όπως οι Κωνσταντίνος Καρνάζης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γεωργία Καλτσή, Γιώργος Λαζαρίδης, χορηγών της διοργάνωσης καθώς επίσης, δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου.

Την παρουσίαση της συνέντευξης ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Στέφανος Αβραμίδης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω βίντεο η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο Λάκωνας αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθανάσιος Μιχελόγγονας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το “Navarino Challenge” αποτελεί για εμάς ένα υπόδειγμα για το πώς μπορείς να διοργανώσεις ένα επιτυχημένο πρότζεκτ στην Πελοπόννησο. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, αναδεικνύεται όχι μόνο η αξία του αθλητισμού, αλλά και η τουριστική δυναμική της περιοχής μας. Ο θεσμός αυτός συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της Πελοποννήσου ως προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, προάγει την υγεία και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των κοινοτήτων. Το “Navarino Challenge” είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτών των αξιών».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti