Πέρασε με άριστα την πρόκληση «Castle Challenge» η Μονεμβασιά

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2024 10:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέρασε με άριστα την πρόκληση «Castle Challenge» η Μονεμβασιά

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία με πλούσιο θέαμα, πάθος και δυναμισμό, προσέφεραν οι 300 αθλητές που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση «Castle Challenge», η οποία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου στη Μονεμβασιά. Η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν άτομα από 6 έως 70+ ετών, περιελάμβανε κολυμβητικούς αγώνες, τριάθλο και aquathlon, καταγράφοντας αξιοσημείωτες επιδόσεις, σε θάλασσα και στεριά, με φόντο το μοναδικό τοπίο της καστροπολιτείας.

Η διαδρομή του τριάθλου περιελάμβανε τα γραφικά σοκάκια της Μονεμβασιάς, το ενετικό κάστρο και την παραλία. Οι αθλητές δυσκολεύτηκαν στο τρέξιμο στα καλντερίμια της καστροπολιτείας, εντούτοις απόλαυσαν την ομορφιά της περιοχής, ενώ παράλληλα ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρόκληση που απαιτεί δύναμη, σωματική και ψυχική αντοχή. Οι αγώνες τριάθλου ήταν ενταγμένοι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που την τρέχουσα χρονιά θα διεξαχθεί στο Σούνιο, στη Λίμνη Πλαστήρα, στην Ύδρα και στο Ναύπλιο.

«Η Μονεμβάσια μπήκε στον χάρτη
των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων»
«Η Μονεμβασιά φιλοξένησε για πρώτη φορά μία τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, με μεγάλη επιτυχία», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας, Σταύρος Χριστάκος. Ο ίδιος απευθύνει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευφημία Περδικόγιαννη και τον Εμπορικό Σύλλογο Μολάων, στον Στέφανο Βασιλάκο, ξενοδοχείο Quatro, τον Νίκο Βλάχο και την Παναγιώτα Αλειφέρη από τον Δήμο Μονεμβασίας, στον διευθυντή του Αστυνομικού Σταθμού, Νεκτάριο Γάγγα και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τον διοικητή του Λιμενικού Σταθμού, Κυριάκο Βλαχόπουλο και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Κάστρου, Θέμη Ζαφειράκο, τους επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής μας για την συνεργασία και κατανόησή τους.

Ακόμα, ο αντιδήμαρχος λέει «ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού και Παιδείας, Νίκο Βλάχο και στα παιδιά των σχολείων της Μονεμβασίας, που ως εθελοντές συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων».

Παρατηρεί δε, ο Στ. Χριστάκος: «Η Μονεμβάσια μπήκε στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων και ο στόχος είναι ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις τα επόμενα χρόνια».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti