
Άλλη μια καλή εμφάνιση για τα αναπτυξιακά τμήματα τού Σπαρτιατικού ΓΣ, με την ομάδα Κ20 (Νεανίδων) να παίρνει εκτός έδρας νίκη, το Σάββατο (7/12), στον πρώτο αγώνα τής β΄ φάσης, απέναντι στην ομάδα τού ΓΣ Άργους. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε σε τάι μπρέικ 36 πόντων κι ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα σετ δύο φορές, οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου τής Σπάρτης επικράτησαν με 17-19. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης.
Την Κυριακή (8/12), οι Γυναίκες πάλι με απουσίες, αν και είχαν καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα τού Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ.
«Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και ιδιαίτερα σε όσα κορίτσια κλήθηκαν να παίξουν δύο παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από μισή μέρα», ανέφεραν από τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» της Σπάρτης.
Το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν για τον Σπαρτιατικό οι: Τσιγκανέ, Τρουγκάκου, Πριφτάκη, Μπούνα, Καπετάνιου, Ζερβού, Λεκάκη, Καρούνου, Μπουρλόκα, Οικονομοπούλου, Κορίννη, Λεβιδιώτη, Νεζίρι, Λιαδή, Παινέση.