2ο Τουρνουά Junior της ΕΠΣΛ: Αισιόδοξα μηνύματα από μικρούς ποδοσφαιριστές

Δέκα λακωνικά σωματεία έλαβαν μέρος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Juniors (ηλικίας 9-11 ετών) που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας σε συνεργασία...
Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δέκα λακωνικά σωματεία έλαβαν μέρος στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Juniors (ηλικίας 9-11 ετών) που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λακωνίας σε συνεργασία με το Δήμο Σκάλας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 6/2 στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, όπου αρκετοί φίλαθλοι -στην πλειονότητά τους γονείς- απόλαυσαν τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους χειροκρότησαν, επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους.
Το τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν εκατόν σαράντα παιδιά δεν ανέδειξε πρωταθλητή, αφού σκοπό τους δεν ήταν ο ανταγωνισμός, αλλά η χαρά του ποδοσφαίρου.
Για το λόγο αυτό κάθε ομάδα αγωνίστηκε δύο φορές, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτη Καρρά.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας κ. Νίκος Σπυράκης, ο γεν. γραμματέας της ένωσης κ. Θέμης Δογαντζής, τα μέλη του ΔΣ κ. Χρήστο Κοντάκος κα Σωτήρης Πουλικόγιαννης που είχε και τη γενική ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, ο ενωσιακός προπονητής κ. Παναγιώτης Φλουτσάκος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Σκάλας κ. Χρήστος Αναγνωστάκος, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι και προπονητές σωματείων του νομού.
Η προσπάθεια των παιδιών ικανοποίησε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο του Πάσχα.
Στο αγωνιστικό μέρος σημειώθηκαν συνολικά σαράντα πέντε γκολ.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 - ΑΟ Αγ. Βασιλείου Γυθείου-Λεωνίδας Σπάρτης 2-1 (σκόρερ: Π. Οικονομάκης και Στ. Πιτσίνιαγκας για τους νικητές,  Κ. Μαλτέζος για τον «Λεωνίδα»).
 - Ήφαιστος Βρονταμά-ΑΕ Δήμου Μυστρά 7-0 (Στ. Κουτσοβασίλης 2, Π. Γεωργόπουλος 2, Α. Σόβολος 2 και Δ. Παπαγεωργίου).
 - Ολυμπιακός Γυθείου-ΑΕ Δήμου Σκάλας 4-2 (Μ. Σπανός, Χρ. Κουτράκος, Ν. Χρυσικάκης, Απ. Αποστολάκος για τον Ολυμπιακό, και Απ. Παπακωνσταντίνου και Σπ. Καλύβας για τη Σκάλα).
 - Αναγέννηση Σπάρτης-ΑΕ Σπάρτης 0-6 (Ευστρ. Κονίδης, Αργ. Αϊβαλιώτης 2, Δ. Κλουκίνας 2 και Σπ. Δήμος).
 - Δόξα Ανωγείων-ΑΟ Αγ. Βασιλείου Γυθείου 0-5 (Χρ. Κοντάκος, Γ. Τζανετάκος, Απ. Πολυμενάκος, Στ. Πιτσίνιαγκας 2).
 - ΑΕ Δήμου Μυστρά-Μολαϊκός 1-6 (Αλ. Ντανάκας 3, Γ. Σπουντζάκης, Π. Συκαράς 2 και Λ. Χριστουδουλάκος για τους ηττημένους).
 - ΑΕ Σπάρτης-ΑΕ Δήμου Σκάλας 4-1 (Αργ. Αϊβαλιώτης, Ευστρ. Κονίδης, Γ. Κυριακίδης, Γ. Κανελλόπουλος, και Π. Παπάζογλου για τους ηττημένους).
 - Λεωνίδας Σπάρτης-Δόξα Ανωγείων 4-0 (Π. Μαλτέζος, Θ. Κανελόπουλος, Ν. Λιναρδάκης και Π. Κερεκές).
 - Μολαϊκός-Ήφαιστος Βρονταμά 0-0.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti