
Η φωτογραφία της μισογκρεμισμένης ΠΛΙΝΘΙΝΗΣ μονοκατοικίας θέλω να πιστεύω ότι σας είναι γνωστή.
Για εσάς που δεν την έχετε δει, είναι στο τέρμα της οδού Ηλ. Γκορτσολόγου, απέναντι του πάρκιν επώνυμου Σούπερ Μάρκετ. Δεκάδες συμπολιτών μας και ξένων επισκεπτών εξερχόμενοι του πάρκιν την βλέπουν απέναντί τους σε απόσταση μόλις πέντε μέτρων.
Δεν είναι ωραίο θέαμα για την πόλη μας αυτό το χάλασμα κύριοι του Δήμου Σπάρτης.
Tο μόνο που έχω να σας ειπώ είναι: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ και ελευθερώστε από την περίφραξή του, το πεζοδρόμιό του λόγω πολλών κυκλοφορούντων οχημάτων του πάρκιν και διερχομένων.
Πιθανότατα ο ιδιοκτήτης της αδυνατεί οικονομικά την κατεδάφιση.
Κύριε Δήμαρχε θέστε επί τω έργω τα μηχανήματα του Δήμου, και πιστεύω ότι θα σας ευγνωμονεί ο ιδιοκτήτης του… χαλάσματος, εκτός αν προβάλλει προσωπικούς λόγους που θα πρέπει να διερευνήσετε.
Σκορπιός
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών