5 πράγματα που πρέπει να έχει μαζί της κάθε γυναίκα… στις διακοπές

Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 19:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 πράγματα που πρέπει να έχει μαζί της κάθε γυναίκα… στις διακοπές

Ετοιμάζεσαι λοιπόν για τις καλοκαιρινές σου διακοπές… Kαι έρχεται αυτή η πολύ σημαντική και σοβαρή στιγμή για να φτιάξεις την βαλίτσα σου. Ρίχνεις μέσα, αυτό το σορτσάκι και αυτή την φούστα και αυτό το παρεό και εκείνα τα ξεχασμένα t-shirts και τελικά η βαλίτσα κλείνει μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και εσύ φτάνεις στο νησί και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις πάρει αυτά που τελικά θέλεις να φορέσεις!

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα κομμάτια που είναι απαραίτητο να πάρουμε μαζί μας έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από τις εμφανίσεις μας στον καλοκαιρινό μας προορισμό. Για να είμαστε και άνετες και στυλάτες λοιπόν…ας διαβάσουμε τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα!

Σορτσάκια.
Τα σορτσάκια είναι απαραίτητα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Βάλε, λοιπόν, στη βαλίτσα σου ένα άσπρο και ένα τζιν σορτσάκι με τα οποία μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς με άλλα ρούχα τόσο για την παραλία αλλά και για τη βόλτα σου στο νησί.

Πολλά μαγιό.
Η αλήθεια είναι ότι όσα μαγιό και να πάρεις ποτέ δεν είναι πολλά, μην ξεχνάς ότι αρκετές από τις ημέρες των διακοπών μας μπορεί να φοράμε μαγιό όλη την ημέρα. Βεβαιώσου, λοιπόν, ότι πήρες μαζί σου εκτός από το αγαπημένο σου μαγιό.

Το αγαπημένο σου κιμονό.
Το κιμονό είναι ιδανικό για τις βραδιές που θα μείνεις αργά μέχρι έξω και χρειάζεσαι κάτι επιπλέον. Όχι μόνο θα σε προστατεύσει από την καλοκαιρινή δροσιά αλλά θα προσθέσει πολύ στο στιλ σου.

Τα αγαπημένα maxi καλοκαιρινά φορέματα.
Είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τις διακοπές μας σε κάποιο νησί. Ό,τι καλύτερο και πιο βολικό για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Πόσα και ποια παπούτσια.
Χρειάζεσαι μόνο 3 ζευγάρια παπούτσια για τις διακοπές σου: ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά πέδιλα που είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινό παπούτσι, ένα ζευγάρι πλατφόρμες μεσαίου ύψους καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσεις κάτι πιο ψηλό και ένα ζευγάρι άνετα flatforms για την παραλία ή την πισίνα του ξενοδοχείου που θα μένεις. Δεν χρειάζεται να πάρεις κανένα άλλο ζευγάρι, τα παραπάνω θα σε καλύψουν όλες τις ώρες.