Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το σπασμένο ρουζ και τη θρυμματισμένη σου σκιά

Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 18:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το σπασμένο ρουζ και τη θρυμματισμένη σου σκιά

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η σκιά και το ρουζ έχουν ακριβώς την ίδια σύσταση. Οπότε, ακολουθούμε τα ίδια βήματα για να φτιάξουμε τα προϊόντα, σε περίπτωση που σπάσουν.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν μαζεύουμε σκόνη από το πάτωμα ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος, το οποίο δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι εντελώς καθαρό.

Με ένα προϊόν που έχουμε σχεδόν όλοι στο ντουλάπι του μπάνιου μπορούμε να φτιάξουμε ξανά τη σκιά, το ρουζ ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν μακιγιάζ ή περιποίησης έχει ανάλογη σύσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Συγκεντρώνουμε τη σκόνη του προϊόντος που μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε και την τοποθετούμε στη συσκευασία του. Με το δάχτυλο κάνουμε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις για να γίνει flat. SOS! Το χέρι μας να μην έχει ίχνος υγρασίας, γι' αυτό, πρώτα το βουτάμε σε μία πούδρα.

Στη συνέχεια, ψεκάζουμε ελάχιστο οινόπνευμα στη συσκευασία και ταμπονάρουμε με το δάχτυλό μας τη σκόνη, μέχρι να σεταριστεί.

Αφήνουμε το προϊόν ανοιχτό να στεγνώσει και μετά από λίγη ώρα θα είναι όπως όταν το αγοράσαμε. Είναι λογικό να έχει χαθεί αρκετή ποσότητα αλλά... τουλάχιστον σώσαμε ό.τι μπορούσαμε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti