Τricks που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά

Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2023 18:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τricks που κάνουν τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά

Αν κάτι θέλουμε όσα κορίτσια έχουμε λεπτά μαλλιά, είναι να τους δώσουμε περισσότερο όγκο και υφή. Να φαίνονται πιο πλούσια και πυκνά, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μία περιουσία σε προϊόντα ή άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη.
Πώς θα τα καταφέρουμε; Υπάρχουν μερικά μικρά tips, όπως αυτά παρακάτω, που σύμφωνα με τους hairstylists μπορούν να κάνουν πραγματική διαφορά στο καθημερινό hairstyling πόσο μάλλον αν έχεις λεπτά μαλλιά. Τι λες;

-Όλα ξεκινούν με το σωστό κούρεμα
Όσο κι αν δεν πάει ο νους σου, ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν τα λεπτά μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά είναι το κούρεμά σου. Ένα καλό κούρεμα είναι η βάση για κάθε μορφή hairstyling. Ο κομμωτής σου ξέρει πώς θα δώσει σχήμα στα μαλλιά σου, «αφαιρώντας» το extra βάρος. Έτσι θα τους χαρίσει τον πολυπόθητο όγκο και την υφή. Έχοντας λοιπόν, τα σωστά «θεμέλια» aka κούρεμα μπορείς να δουλέψεις στη συνέχεια οποιοδήποτε προϊόν ή εργαλείο στα μαλλιά σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια.

-Το κόλπο με τη χωρίστρα
Ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο να δημιουργήσεις στιγμιαία περισσότερο όγκο στην κόμη σου. Δοκίμασε να αλλάξεις τη χωρίστρα σου και να φέρεις τα μαλλιά σου από την αντίθετη φορά από αυτή που τα έχεις συνήθως. Αγγλιστί αυτό λέγεται hair flip. Κι αυτό γιατί υπάρχει η τάση στο σημείο που κάνουμε τη χωρίστρα μας, τα μαλλιά μας να γίνονται flat και λεία. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερο όγκο, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά.

-Το κατάλληλο προϊόν για τα λεπτά μαλλιά σου
Όπως και στην περιποίηση της επιδερμίδας μας, έτσι και στα μαλλιά μας, υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα στο hairstyling που μπορούν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερο όγκο και περισσότερη υφή στα λεπτά μαλλιά σου. Τι εννοείς δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ένα τέτοιο προϊόν;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti