Η μόδα στα νύχια για την Άνοιξη

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η μόδα στα νύχια για την Άνοιξη
Τα χρώματα και τα σχέδια που επικρατούν στην μόδα της φετινής άνοιξης είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σου στην καθημερινή σου εμφάνιση. Τα νύχια σου πρέπει να ακολουθούν κι αυτά τις τάσεις και να ταιριάζουν με το στιλ του ντυσίματός σου. Σήμερα θα δούμε τις τάσεις στα χρώματα για τα νύχια.
Αγαπημένο Λιλά
Οι ανοιχτές αποχρώσεις του μωβ είναι φέτος το «αντίπαλον δέος» των nude. Διάλεξε μια απόχρωση της λεβάντας όταν πηγαίνεις σε μια συνέντευξη για δουλειά. Χωρίς να είναι έντονο θα σου επιτρέψει να βάλεις λίγο χρώμα στην σοβαρή σου εμφάνιση.
Ειδικά εφέ
Μία στρώση διάφανου περλέ πάνω από οποιοδήποτε χρώμα θα αλλάξει την όψη των νυχιών σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έχε στην τσάντα σου ένα διαφανές μανό με glitter αν μετά την δουλειά προβλέπεται απογευματινή βόλτα.
Μαγεία
Τα μαγνητικά μανό που κυκλοφορούν είναι πραγματικά να σου παίρνουν το μυαλό, καθώς τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχουν έλκονται από το καπάκι του μπουκαλιού δημιουργώντας μοναδικές δημιουργίες στα νύχια σου.
Πειραματίσου με τον χρόνο και τον τρόπο που περνάς τα νύχια κοντά από το καπάκι-μαγνήτη για να ανακαλύψεις τις άπειρες παραλλαγές που μπορείς να δημιουργήσεις.
Φανταστικό Φούξια
Μόνο σε μια περίπτωση απαγορεύεται, όταν πηγαίνεις σε συνέντευξη για δουλειά. Μόλις όμως σφίξετε τα χέρια… τρέξε στην τουαλέτα και πέρνα μια στρώση από το αγαπημένο σου φούξια, ροδί, κόκκινο για να πανηγυρίσεις όπως σου αξίζει.
Φωτεινό Κίτρινο
Αν είσαι κορίτσι που τραβάς τα βλέμματα και αυτή η φλουό απόχρωση είναι φτιαγμένη για σένα. Είναι πολύ φρέσκο και ταιριάζει απόλυτα με τις τάσεις της μόδας στα ρούχα. Αν, από την άλλη, δεν είσαι τόσο τολμηρή, φύλαξέ το για τις επισκέψεις σου στην παραλία ή πειραματίσου μαζί του βάφοντας τα νύχια των ποδιών.
Όμορφα σχέδια
Υπάρχουν τόσα πολλά έτοιμα αυτοκόλλητα σχέδια για τα νύχια σου που, δεν μπορεί, θα βρεις οπωσδήποτε αυτά που θα λατρέψεις. Μην ξεχάσεις να περάσεις πάνω τους μια στρώση διάφανου σταθεροποιητικού για να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται.
Τυρκουάζ, πράσινα, γαλάζια
Τα χρώματα της φετινής σεζόν που χαρακτηρίζονται σαν τα πιο χαρούμενα και σικ δεν μπορούσαν να λείπουν και από την χρωματική γκάμα για τα νύχια. Φοριούνται παντού, από το πρωί ως την πιο επίσημη βραδινή έξοδο και εσύ δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις.
Σομόν
Τόσο σίγουρο στοίχημα είναι να βάψεις τα νύχια σου με nude αποχρώσεις του σομόν. Μια στρώση θα δώσει ένα απαλό και ουδέτερο αποτέλεσμα και όταν θες πιο έντονο και ματ αποτέλεσμα, πρόσθεσε δεύτερη και τρίτη στρώση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti