Αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία με δεκαέξι συλλήψεις

Το κατώφλι του Εισαγγελέα θα περάσουν 16 συνολικά άτομα από τη Λακωνία, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, την...
Δευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αστυνομική επιχείρηση σε Λακωνία με δεκαέξι συλλήψεις
Το κατώφλι του Εισαγγελέα θα περάσουν 16 συνολικά άτομα από τη Λακωνία, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, την Παρασκευή 20 Ιουνίου.
Το κατηγορητήριο για τους ημεδαπούς συλληφθέντες αφορά σε παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα βεγγαλικά, αλλά και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Παράλληλα, στα χέρια της Αστυνομίας πιάστηκαν 4 Ρομά, ένας για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και οι υπόλοιποι για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, όπως επίσης 8 αλλοδαποί, ο ένας για καταδικαστικά έγγραφα και οι άλλοι επτά για παράνομη διαμονή στη χώρα.
Η οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Λακωνία και Αργολίδα και σύμφωνα με τα συνολικά στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου έγιναν έλεγχοι σε 500 άτομα, εκ των οποίων 359 ήταν ημεδαποί και 141 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 423 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 68 άτομα, από τα οποία είκοσι οκτώ 28 ήταν ημεδαποί και 40 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 23 άτομα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 149 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 13 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 5 για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, καθώς και 2 περί Αιγιαλού.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, είκοσι οκτώ δισκία και τμήμα δισκίου που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, μία σπάθα και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ), τέσσερα φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, καθώς και δύο κροτίδες.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti