Νταλίκα με σανό τυλίχθηκε στις φλόγες καθʼ οδόν

Στις φλόγες τυλίχθηκε το εμπόρευμα φορτηγού-νταλίκας στην Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης, ενώ το όχημα βρισκόταν καθʼοδόν προς Σπάρτη. Η νταλίκα, έμφορτη με...
Παρασκευή, 27 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νταλίκα με σανό τυλίχθηκε στις φλόγες καθʼ οδόν
Στις φλόγες τυλίχθηκε το εμπόρευμα φορτηγού-νταλίκας στην Ε.Ο Τρίπολης-Σπάρτης, ενώ το όχημα βρισκόταν καθʼοδόν προς Σπάρτη. Η νταλίκα, έμφορτη με σανό, έπιασε φωτιά στις 11.40΄ το βράδυ της Πέμπτης 26/6 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ βρισκόταν στο ύψος των 118. Ο 50χρονος οδηγός αντιλήφθηκε εγκαίρως τη φωτιά, ακινητοποίησε το όχημα στο 30ο χλμ Σπάρτης-Τρίπολης και κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική.
Συναγερμός σήμανε στην ΠΥ Σπάρτης, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις άντρες. Στην κατάσβεση, την οποία συντόνισε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας πύραρχος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, βοήθησαν ακόμα δύο επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Τρίπολη.  
“Η κατάσβεση ήταν δύσκολη λόγω του μεταφερόμενου προϊόντος”, ανέφερε στο «ΛΤ», ο διοικητής ΠΥ Λακωνίας κ. Γιαννόπουλος και σημείωσε πως χρειάστηκε η συνδρομή και μπολντόζας της ΠΕ Λακωνίας, προκειμένου να γίνει ο καθαρισμός του δρόμου.
Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό διεκόπη και δεν αποκαταστάθηκε πριν από τις 7 το πρωί της Παρασκευής, ενώ η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριες οδούς.
Ο 50χρονος είναι καλά στην υγεία του και δεν κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο ΓΝ Λακωνίας, ωστόσο το φορτηγό όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό Γραφείο Σπάρτης.
NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti