Νέα αστυνομική επιχείρηση με δεκατρείς συλλήψεις

«Σκάναραν» τη Λακωνία
Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 Νέα αστυνομική επιχείρηση με δεκατρείς συλλήψεις
Με συλλήψεις και προσαγωγές συνοδεύτηκε η νέα αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Σπάρτης, Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης και Μονεμβασιάς.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 192 άτομα, εκ των οποίων οι 128 ήταν Έλληνες και οι 64 αλλοδαποί, καθώς επίσης σε 153 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 21 άτομα, από τα οποία τα 9 ήταν ημεδαποί και 12 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 13 άτομα.
Ειδικότερα, στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν ένας Έλληνας για ναρκωτικά, τρεις Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και ακόμα επτά αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρα.
Παράλληλα, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής σε οικία στο Δήμο Ευρώτα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κροκεών σε βάρος ενός 19χρονου Ρομά για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 34 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 3 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 2 για επαιτεία, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.
NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti