Δηλώσεις ζημιάς από παγετό στο Δήμο Ευρώτα

Μέχρι και 9 Μαρτίου

Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 12:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δηλώσεις ζημιάς από παγετό στο Δήμο Ευρώτα

Σε αναγγελία ζημιάς από τον παγετό της 20ης Φεβρουαρίου 2015, που αφορά ζημιές στην παραγωγή εσπεριδοειδών και λοιπών καρποφόρων, προχώρησαν οι ανταποκριτές ΕΛΓΑ των δημοτικών ενοτήτων Σκάλας, Έλους και Νιάτων (ΤΚ Απιδιάς) του Δήμου Ευρώτα.

Οι παραγωγοί που οι καλλιέργειές τους ζημιώθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής παραγωγής την οποία περίμεναν να συγκομίσουν, και δεν έχουν υποβάλει δήλωση ζημιάς από τον παγετό της 7ης και 8ης Ιανουαρίου, μπορούν να υποβάλουν δήλωση ζημιάς στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η εκτίμηση είναι να διατηρούνται ασυγκόμιστα δέντρα «μάρτυρες», σε αναλογία 1 δέντρο ανά 20, σε κάθε αγροτεμάχιο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή δηλώσεων ζημίας είναι: Αντίγραφο αίτησης ενιαίας ενίσχυσης έτους 2014, ΑΦΜ, αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο τράπεζας.

Σημειώνεται ότι τα τέλη εκτίμησης για τις δενδρώδεις καλλιέργειες ανέρχονται σε 0,10 ευρώ ανά δέντρο.

Προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων είναι έως τη Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται:
- Για αγροκτήματα που βρίσκονται στη ΔΚ Σκάλας, ΤΚ Λεήμονα και ΤΚ Στεφανιάς, στο δημαρχείο Σκάλας (τηλέφωνο 27353 60039, στον ανταποκριτή κ. Μελέτη Αϊβαλιώτη)
- Για αγροκτήματα στην ΤΚ Βρονταμά, ΤΚ Γράμμουσας και ΤΚ Περιστερίου, στο δημαρχείο Βλαχιώτη (τηλ. 27353 60221 στην ανταποκρίτρια κ. Γεωργία Καραχάλιου)
- Για αγροκτήματα στη ΔΚ Βλαχιώτη, ΤΚ Γουβών και ΤΚ Μυρτιάς, στο δημαρχείο Βλαχιώτη (τηλ. 27353 60219 στην ανταποκρίτρια κ. Αθηνά Γκορίτσα)
- Για αγροκτήματα στην ΤΚ Γλυκόβρυσης, ΤΚ Αγίου Ιωάννη, ΤΚ Έλους και ΤΚ Αστερίου, στο δημαρχείο Βλαχιώτη (τηλ. 27353 60222 στην ανταποκρίτρια κ. Ευαγγελία Χαραλάμπους)
- Για αγροκτήματα που βρίσκονται στην ΤΚ Απιδιάς της ΔΕ Νιάτων, στο δημαρχείο στον Άγιο Δημήτριο (τηλ. 27323 60612 στον ανταποκριτή κ. Αθανάσιο Μακρή).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος