«Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Σεμινάριο για αγρότες στη Σπάρτη

Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 16:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

«Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα» είναι ο τίτλος του ειδικά σχεδιασμένου σεμιναρίου για αγρότες που θα υλοποιηθεί στη Σπάρτη, στις 20 Μαρτίου, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού.

Το σεμινάριο -το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη»- λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαίτερες συνθήκες δουλειάς των αγροτών και επομένως τον περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο τους, είναι εξάωρο και το κόστος του απολύτως προσιτό.

Απευθύνεται τόσο σε νέους, όσο και σε έμπειρους αγρότες και έχει ως στόχο την εξοικείωση τους με  τις τεχνικές που  είναι απαραίτητες για τη δημιουργία και προώθηση επώνυμων αγροτικών προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών τους.
  Με τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο αυτό οι αγρότες θα είναι σε θέση:
- Να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που έχουν τα επώνυμα προϊόντα έναντι των ανώνυμων (χύμα) στην αγροδιατροφική αγορά.
- Να «χτίσουν» την ταυτότητα του προϊόντος τους με τρόπο στρατηγικό, λαμβάνοντας υπόψη τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο του ίδιου προϊόντος όσο και της αγοράς στην οποία απευθύνεται.
- Να εκμεταλλευτούν επιχειρηματικά την ταυτότητα του προϊόντος για την προώθησή του σε συγκεκριμένες  αγορές οι οποίες κρίνονται κατάλληλες.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τοπικά καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς και στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» στα τηλέφωνα 210 6291 339 και 210 3739231.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland