Ημερίδα για την καστανιά στον Άγιο Πέτρο

Το Σάββατο 28 Μαρτίου

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 19:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ημερίδα για την καστανιά στον Άγιο Πέτρο

Οι διάφορες πτυχές της καλλιέργεια και προστασίας της καστανιάς θα ξεδιπλωθούν στην ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια καστανιάς. Προοπτικές – προστασία - μεταποίηση», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας.

Κατά την ημερίδα θα γίνει ανάπτυξη των αξόνων  που θα δώσουν δυνατότητες επενδύσεων για την ανάπτυξη της περιοχής (ΕΣΠΑ, Σχέδια Βελτίωσης και άλλα).

Εισηγητές θα είναι ο δρ. Στέφανος Διαμαντής, τέως τακτικός ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σταύρος Βέμμος και ο τέως καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Π. Ευθυμιάδης.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γεωπόνο κ. Μαρίνο Παινέση, στο τηλ. 210 2637133,  213 0296646, μέσω φαξ στο 210 2637139 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος