Πεντάμηνες θέσεις εργασίας από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων

Εφτά άτομα αναζητά η ΠΕ Λακωνίας

Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 12:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στην προκήρυξη εφτά θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, έως πέντε μήνες, προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων, εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών κατά τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.
 
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων αναζητά έναν χειριστή μηχανημάτων, δύο οδηγούς και τέσσερις εργάτες, για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρικών και κατολισθητικών φαινομένων λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς της 16ης Ιουλίου στη Νεάπολη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στη γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου (2° χλμ ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου).
 
Έντυπα αιτήσεων προμηθεύει η Γραμματεία και το Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού της ΠΕ Λακωνίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα των προσλήψεων δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις με ταχυδρομική αποστολή. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις ημέρες και αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της Υπηρεσίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο Βασιλική Νάστου στο τηλ: 2731363194-191-188.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti