Διαμαρτυρήθηκαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στο δημαρχείο της πόλης - Δε θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων λόγω απεργίας από 20 έως 22/6

Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 20:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαμαρτυρήθηκαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Με δυναμικές κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, απαντούν στην Κυβέρνηση οι εργαζόμενοι στους Δήμους, καταγγέλλοντας «ψέματα και κοροϊδία» από την πλευρά του υπουργείου, ενώ απαιτούν να μην γίνει καμία απόλυση των συμβασιούχων καθαριότητας.

Έτσι, σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν, από σήμερα Τρίτη 20/6 έως και την Πέμπτη 22/6, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δ. Σπάρτης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους του Δήμου να μην βγάζουν κάδους και απορρίμματα για το επόμενο διήμερο. «Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία των κατοίκων και ευελπιστούμε οτι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα και οριστικά  για τους εργαζομένους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δ. Σπάρτης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/6), πριν από την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δ. Σπάρτης προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του δημαρχείου της πόλης.

Φωτο: Τ. Κούρος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti