Δύο κρουαζιερόπλοια «έδεσαν» στο Γύθειο

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 19:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο κρουαζιερόπλοια «έδεσαν» στο Γύθειο

Στο Γύθειο κατέπλευσαν το πρωί της Τρίτης (4/7), τα κρουαζιερόπλοια "Running on Waves" και "Windstars".

Με σημαία Μάλτα το πρώτο και Μπαχάμες το δεύτερο, τα δύο πλοία μετέφεραν 27 και 140 επιβάτες, αντίστοιχα. Το "Running on Waves" θα αποπλεύσει με προορισμό τη Μονεμβάσια, ενώ το "Windstars" θα κινηθεί προς το Κατάκολο Ηλείας.

Αρκετοί από τους επιβάτες επέλεξαν να επισκεφθούν διάφορους τουριστικούς προορισμούς της Μάνης, ενώ άλλοι από αυτούς παραμένουν στο Γύθειο, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό καιρό.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται να καταφτάσουν κι άλλα κρουαζιερόπλοια, τόσο στο λιμάνι του Γυθείου, όσο και σε εκείνο της Μονεμβασιάς.

Εν αναμονή της επίσημης παράδοσης του νέου λιμένα Γυθείου, που εκτιμάται ότι θα  προσδώσει σημαντική ώθηση στον τουρισμό κρουαζιέρας.

Με πληροφορίες-φωτο από githio-click.gr


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti