Η Μονεμβασιά ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας!

Εντάσσεται στο πρόγραμμα κορυφαίων διεθνών εταιρειών

Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 14:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μονεμβασιά ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας!

Στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας παγκοσμίως συγκαταλέγεται η Μονεμβασιά. Το γεγονός αυτό πηγάζει τόσο από τον σημαντικό αριθμό πλοίων που ρίχνουν άγκυρα στην περιοχή, όσο και από το ότι συμπεριλαμβάνεται ως νέος προορισμός, σε εταιρείες που ασχολούνται με την κρουαζιέρα.

Η Azamara Club Cruises, μια αξιόλογη εταιρεία στο χώρο της κρουαζιέρας, αποκάλυψε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2018-19 του νεότερου κρουαζιερόπλοιού της, Azamara Pursuit. Το πλοίο, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, συναντά στη θάλασσα τα «αδελφά» πλοία Azamara Quest και Azamara Journey, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και πρόσβαση σε εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

To Azamara Pursuit θα αυξήσει κατά 40% το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και θα προσθέσει 61 επιπλέον προορισμούς, μεταξύ των οποίων και ελληνικοί, όπως η Μονεμβασία, αλλά και η Σάμος και οι Σπέτσες. Οι επιβάτες επίσης θα μένουν περισσότερο στον κάθε προορισμό, απολαμβάνοντας 48 μεταμεσονύκτιες και 26 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις.

Οι επιβάτες θα θαυμάσουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη γη, που περιλαμβάνουν 15 νέα λιμάνια τα οποία η Azamara προσέθεσε στο πρόγραμμά της:
- Agadir, Μαρόκο
- Μονεμβασιά, Ελλάδα
- Antofagasta, Χιλή
- Pisco (San Martin), Περού
- Χιλιανά φιορδ
- Salaverry (Trujillo), Περού
- Beagle Channel, Χιλή – Αργεντινή
- Σάμος, Ελλάδα
- Fowey, Ην. Βασίλειο
- San Antonio, Χιλή
- Laguna San Rafael, Χιλή
- Sey Isfjor Ur, Ισλανδία
- Lima (Callao), Περού
- Σπέτσες, Ελλάδα
- Maceio, Βραζιλία

Το Azamara Pursuit είναι εφάμιλλο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα πλοία. Τα τρία αυτά κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν τώρα στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 7 ηπείρους και 217 λιμάνια από τις 28 Αυγούστου 2018 μέχρι 5 Απριλίου 2019.

Με πληροφορίες από monemvasianews.gr


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος