Παρουσιάστηκαν οι άξονες του ΠΕΠ Πελοποννήσου στη Σπάρτη

Σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Τρίτη, 22 Μάιος 2018 16:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκαν οι άξονες του ΠΕΠ Πελοποννήσου στη Σπάρτη

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαΐου στη Σπάρτη, η ημερίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Πελοποννήσου.

Στην ημερίδα συμμετείχε η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Λακωνίας και επιχειρήσεις/μέλη του Επιμελητηρίου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε τους ομιλητές.

Οι εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου για το ΠΕΠ Πελοποννήσου παρουσίασαν τους άξονες του προγράμματος που είναι οι εξής:
- «Ενίσχυση πρωτοβουλιών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (κουπόνια Καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και
- «Δημιουργία / αναβάθμιση εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου και καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Στη συνέχεια οι τοποθετήσεις των ομιλητών επικεντρώθηκαν τόσο στις δυνατότητες  του προγράμματος όσο και στις ευκαιρίες που μπορούν να προσφέρουν για την τόνωση του επιχειρείν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μετά το πέρας την παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις απ’ το ακροατήριο οι οποίες απαντήθηκαν απ’ τους ομιλητές.

Δείτε τι περιλαμβάνουν οι Δράσεις ΚΕ RIS3 εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα