Ανταπαντούν στον Αραχωβίτη οι βιοκαλλιεργητές: «Απαντήσεις ζητάμε και όχι ευθύνες»

Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 14:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανταπαντούν στον Αραχωβίτη οι βιοκαλλιεργητές: «Απαντήσεις ζητάμε και όχι ευθύνες»

«Γαϊτανάκι» ανακοινώσεων μεταξύ της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας και του  βουλευτή Λακωνίας Στ. Αραχωβίτη. Μετά την απάντηση Αραχωβίτη στην παρέμβαση των βιοκαλλιεργητών αναφορικά με το θέμα  απόρριψης 81 Λακώνων παραγωγών από το παλαιό πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας και του προγράμματος έτους 2016, η Ένωση επανέρχεται με νέα απάντηση προς τον Λάκωνα βουλευτή.

Αναλυτικά, η επιστολή-απάντηση που υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας, κ. Δημήτρης Καραμπάσης, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Βουλευτά,

Με την επιστολή σας που δημοσιεύσατε στα ΜΜΕ, ως απάντηση στην από 25/07/2018 δική μας επιστολή, προσπαθείτε να εμφανίσετε δική μας ανάρμοστη συμπεριφορά, κάνοντας προσωπική επίθεση και επιχειρώντας διαίρει και βασίλευε.  

Όσον αφορά το ότι την ημέρα εκείνη ακόμη το έθνος πενθούσε, το ίδιο αισθανόμαστε και εμείς για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας ακόμη και σήμερα. Πέρα από εκεί, διακρίνω ξαφνικά μία νευρικότητα. Στις 26/07/2018 το μεσημέρι κύριε Βουλευτά, συνομιλήσαμε τηλεφωνικά, σας ρώτησα τι θα κάνετε όσον αφορά τα θέματα που περιέγραφα στην επιστολή της 25/07/2018, την οποία είχατε ήδη λάβει και η απάντησή σας “ήταν ότι εγώ δεν θα αναλάβω ευθύνες άλλων και δεν πρόκειται να απαντήσω”. Ξαφνικά κ. Αραχωβίτη βλέπουμε ότι ανακαλύψατε απειλές κατά δημοσίων υπαλλήλων και αμφισβητείτε εάν το περιεχόμενο των επιστολών μας εκφράζουν τα μέλη της Ένωσης ή αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή ακόμα και επιδιώξεις του συντάκτη, δηλαδή του Προέδρου της Ένωσης. Να σας θυμίσω ότι υπάρχουνε τρεις αποφάσεις γενικών συνελεύσεων σχετικά με τα όσα αναφέρουμε και μάλιστα στη τρίτη συνέλευση, σας είχαμε προσκαλέσει με επιστολή να παρευρεθείτε και απαντώντας μας εγγράφως αρνηθήκατε γιατί όπως είχατε ισχυριστεί  “δεν θέλατε να αναλάβετε και τότε την ευθύνη έναντι άλλων, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι παρόντες”. Η επιστολή σας δε αυτή, είχε διαβαστεί στη συνέλευση.

Επίσης κ. Βουλευτά γνωρίζετε από τις κατ’ επανάληψη συναντήσεις μας στο γραφείο σας στη Σπάρτη ότι οι επιδιώξεις του Προέδρου ήταν πάντα προς το συμφέρον όλων των Βιοκαλλιεργητών, δεν ήταν προσωπικές και ουδέποτε επεδίωξα την παρέμβαση σας ή οποιουδήποτε άλλου για ευνοϊκή ρύθμιση του θέματός μου. Γνωρίζετε ότι, τρία χρόνια του προγράμματος, σκανδαλωδώς δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι σκανδαλωδώς έχουν αποκομίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Εύχομαι η αναφορά σας, ότι θα απαντηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες όλα τα θέματα που έχουμε καταγγείλει μέχρι σήμερα και ότι θα βρεθούν νόμιμες λύσεις, να εισακουστεί.

Για μια ακόμη φορά σας τονίζω ότι εμείς θα επιμείνουμε καλοπροαίρετα να πάρουμε απαντήσεις και από εσάς. Απαντήσεις ζητάμε και όχι ευθύνες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα